Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΟΚ ΑΠΟ IKΑ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΑΠ-ΟΤΕ

Σε ανακοίνωσή του το ΙΚΑ αναφέρεται πως η πληρωμή συντάξεων ΤΑΠ – ΟΤΕ για τον μήνα Ιούλιο δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη. Συγκεκριμένα, το ΙΚΑ επικαλείται τα προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και επισημαίνει ότι η πληρωμή των συντάξεων του ταμείου ΤΑΠ – ΟΤΕ μηνός Ιουλίου δεν θαπραγματοποιηθεί την 30/6/2015. Η Διοίκηση […]

Σε ανακοίνωσή του το ΙΚΑ αναφέρεται πως η πληρωμή συντάξεων ΤΑΠ – ΟΤΕ για τον μήνα Ιούλιο δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη.

Συγκεκριμένα, το ΙΚΑ επικαλείται τα προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και επισημαίνει ότι η πληρωμή των συντάξεων του ταμείου ΤΑΠ – ΟΤΕ μηνός Ιουλίου δεν θαπραγματοποιηθεί την 30/6/2015.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα ενημερώσει για την ημερομηνία πληρωμής των ενλόγω συντάξεων με νέο Δελτίο Τύπου.

Πρόκειται για 57.091 συνταξιούχους σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Ήλιος, και η δαπάνη ανέρχεται σε 69,9 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το ΙΚΑ περίμενε περίπου 600 εκατ. ευρώ από την πληρωμή εισφορών, σήμερα και αύριο, καθώς οι περισσότεροι εργοδότες καταβάλλουν τις εισφορές τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Με τις τράπεζες κλειστές, αυτό προφανώς δεν κατέστη δυνατό.

Πηγή: IKΑ: Δεν πληρώνονται οι συντάξεις ΤΑΠ-ΟΤΕ την Τρίτη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/214480/ika-den-plironontai-oi-syntaxeis-tap-ote-tin-triti#ixzz3eSfx2QzM

Αύξηση των ενοικίων – Οι τιμές των ακινήτων ανά περιοχή (Πίνακες)
ΟΑΕΔ: Προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα – Πότε θα δοθούν
Έλλειψη ρευστού και απολύσεις από τις ελληνικές επιχειρήσεις
Εν αναμονή του ανοίγματος οι έμποροι σε Θεσσαλονίκη, Αχαϊα, Κοζάνη
Reds: Στην τελική ευθεία το Cambas Project
Ελλάκτωρ: Γνωστοποίηση για τα μετοχικά ποσοστά – Με 25,824% οι Μπάκος- Καϋμενάκης και Αν. Καλλιτσάντσης