Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Καραϊβάζ: Tα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου- Τι περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όλα μετρούν αντίστροφα!

Aναφορά στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και τις νέες μεταρρυθμίσεις που προτείνει η Αθήνα έκανε από τη Χάγη ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «υπάρχει μακρύς δρόμος για μία συμφωνία για τις ελληνικές προτάσεις», λίγες ώρες αφότου η Αθήνα ανταποκρίθηκε στο αίτημα των εταίρων για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη λίστα, έτσι […]

Aναφορά στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και τις νέες μεταρρυθμίσεις που προτείνει η Αθήνα έκανε από τη Χάγη ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «υπάρχει μακρύς δρόμος για μία συμφωνία για τις ελληνικές προτάσεις», λίγες ώρες αφότου η Αθήνα ανταποκρίθηκε στο αίτημα των εταίρων για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη λίστα, έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος στο αδιέξοδο.

«Υπάρχει συνεχής βελτίωση στη διαδικασία. Πράγματι, μας έδωσαν περισσότερες προτάσεις που ήταν πιο λεπτομερείς. Σε κάποια σημεία, σίγουρα θα φτάσουμε σε μία συμφωνία», τόνισε ο Ντάισελμπλουμ.

«Θα πρέπει να είναι ένα καλό πακέτο, το οποίο θα πρέπει να γίνει πράξη τους επόμενους τέσσερις μήνες. Το ρολόι συνεχίζει να μετρά αντίστροφα. Ετσι ελπίζω ότι σύντομα θα φτάσουμε σε μία συμφωνία στα βασικά ζητήματα, τα οποία μπορούμε να συζητήσουμε στο Eurogroup», πρόσθεσε.

Ο Ντάισελμπλουμ είπε ακόμη ότι δεν αναμένει κάποια συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη εβδομάδα. «Γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά και ίσως να προχωρήσει πιο γρήγορα», υπογράμμισε ο Ολλανδός Υπ. Οικονομικών.

Σταϊκούρας: Η μετά – κορονοϊό εποχή θα φέρει στο προσκήνιο νέες προκλήσεις
Αύξηση των ενοικίων – Οι τιμές των ακινήτων ανά περιοχή (Πίνακες)
Reds: Στην τελική ευθεία το Cambas Project
ΟΑΕΔ: Προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα – Πότε θα δοθούν
Ελλάκτωρ: Γνωστοποίηση για τα μετοχικά ποσοστά – Με 25,824% οι Μπάκος- Καϋμενάκης και Αν. Καλλιτσάντσης
Εν αναμονή του ανοίγματος οι έμποροι σε Θεσσαλονίκη, Αχαϊα, Κοζάνη