Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: «Κράξιμο» για τη μονομαχία με βάρη – «Απάνθρωπο», «απαράδεκτο», «βασανιστήρια», έγραψαν στο Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θα πληρώσουμε το ΔΝΤ λέει ο Μάρδας

Η χώρα είναι έτοιμη να καταβάλει τη δόση των περίπου 450 εκατομμυρίων ευρώ στο ΔΝΤ στις 9 Απριλίου, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. «Επιδίωξή μας είναι να μπορούμε να πληρώσουμε στον χρόνο που πρέπει τις υποχρεώσεις. Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε για τις 9 Απριλίου», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όσον αφορά στη ρευστότητα, σημείωσε […]

Η χώρα είναι έτοιμη να καταβάλει τη δόση των περίπου 450 εκατομμυρίων ευρώ στο ΔΝΤ στις 9 Απριλίου, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

«Επιδίωξή μας είναι να μπορούμε να πληρώσουμε στον χρόνο που πρέπει τις υποχρεώσεις. Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε για τις 9 Απριλίου», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στη ρευστότητα, σημείωσε ότι, καλύτερη εικόνα έχει η κυβέρνηση και όχι οι δανειστές, προσθέτοντας παράλληλα πως τα έσοδα τον Μάρτιο παρουσίασαν πολύ καλύτερη εικόνα από τους στόχους.

Την ίδια ώρα το γερμανικό περιοδικό Spiegel αναφέρει, πως το ΔΝΤ ανακαλεί προσωρινά το προσωπικό του από την Αθήνα καθώς κρίνει πως οι συνομιλίες με την Αθήνα μέχρι στιγμής αποβαίνουν άκαρπες.

«Ο χρόνος τελειώνει για την Ελλάδα. Μέχρι τα μέσα Μαΐου η χώρα πρέπει να αποπληρώσει δάνεια ύψους 6 δισ. ευρώ. Εντούτοις οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές δεν προχωρούν. Στην ίδια τη χώρα η χρεοκοπία έχει ήδη ξεκινήσει», αναφερόταν σε προηγούμενο δημοσίευμα του Spiegel.

Ισχυρό ενδιαφέρον στο διαγωνισμό για την ανάπλαση της ΧΡΩΠΕΙ
Επίδομα 534 ευρώ: Καταβάλλεται αύριο σε 4.226 δικαιούχους – Ποιους αφορά
Ελλάκτωρ: Με το βλέμμα στην γενική συνέλευση της Πέμπτης
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Τέλος οι αιτήσεις – Την Μεγάλη Εβδομάδα οι πληρωμές σε δικαιούχους
AirBnb: Ξεκινούν ελέγχους για αδήλωτα από την ΑΑΔΕ – Τα πρόστιμα
«Μπαράζ» πληρωμών: Καταβάλλονται συντάξεις, επιδόματα και αποζημιώσεις στους δικαιούχους