Αθήνα

13 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαπολύει κυνηγητό εναντίον του τρομοκρατημένου Θέμελη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελλάκτωρ: Ασφαλιστικά μέτρα από Invesco για γ.σ – Reggeborgh: Δημόσια αποδοχή ήττας

Να μπλοκάρει την αυριανή γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ επιχειρεί η Invesco των επιχειρηματιών Καϋμενάκη – Μπάκου, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητά να μην ληφθούν αποφάσεις για την εταιρεία πριν διενεργηθεί ο έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Δείτε επίσης

Γιώργος Παυλάκης στο TheCaller WEB TV: Το τρίτο κύμα παραμονεύει
Ρυθμίσεις με τους δανειολήπτες ζητά η κυβέρνηση από τις τράπεζες

Σχολιάζοντας την κίνηση της Ιnvesco, κύκλοι της Reggeborgh Invest, τονίζουν ότι «η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί δημόσια αποδοχή ήττας χωρίς μάλιστα να υπολογίζουν τα πιθανά πρόσθετα προβλήματα που δημιουργούνται στον Ελλάκτωρα.

Σε κάθε περίπτωση η γενική συνέλευση θα γίνει και ο Ελλάκτωρας θα αλλάξει εποχή απαλλαγμένος από τα πρόσωπα που του έβαζαν εμπόδια».

Τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να εκδικαστούν αύριο το πρωί. Το επιχείρημα των εφοπλιστών που απηχεί και τις απόψεις της διοίκησης είναι ότι αν δεν επιλυθούν τα θέματα ανταγωνισμού, η εταιρεία, με το προτεινόμενο ΔΣ από τους Ολλανδούς, κινδυνεύει να μπει στο στόχαστρο των ανταγωνιστών της.

Να σημειωθεί ότι η Invesco ζητά να αναβληθεί η γενική συνέλευση μετόχων, μέχρι να αποφασίσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού αν υπάρχει συγκέντρωση ή όχι στην περίπτωση που αναλάβει την διοίκηση της εταιρείας το προτεινόμενο από την Reggeborgh, Διοικητικό Συμβούλιο. Η αίτηση θα εκδικαστεί το πρωί της Τετάρτης πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης μετόχων.

Πώς θα κάνουμε τα ψώνια όταν ανοίξει η Αγορά
Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τελειώνει η προθεσμία για την πληρωμή τους την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου
Οι ελληνικές αλυσίδες επεκτείνονται στην Κύπρο
Εξοικονομώ – Αυτονομώ: Άμεσα η πλατφόρμα υποβολής δικαιολογητικών
Δυναμική είσοδος της SKY express στις διεθνείς αγορές
Νέος ισχυρός παίκτης στον ξενοδοχειακό κλάδο