Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Έλεγαν ότι έχω κάνει λιποαναρροφήσεις και εγώ είχα οξεία εκκολπωματίτιδα! (vid)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Eλλάκτωρ: Νέο Δ.Σ. στην Άκτωρ – Πρόεδρος ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου Reds, θυγατρική της Ελλάκτωρ, είναι εκείνος που αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην Άκτωρ, τον κατασκευαστικό βραχίονα του Ομίλου.

Δείτε επίσης

Ελλάκτωρ: Σε μια νέα αρχή καλεί τους εργαζόμενους ο Άρης Ξενόφος

Καθήκοντα Διευθύνοντος Σύμβουλου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κωτούλας, ενώ ως μέλος του νέου ΔΣ τοποθετήθηκε ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Άκτωρα

Εκτελεστικός Πρόεδρος – Παναγιωτόπουλος Χρήστος

Δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και του Real Estate για περισσότερα από 35 χρόνια, έχοντας αναπτύξει επιτυχημένη δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ της εταιρείας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, REDS A.E. από το 2014, έχοντας διατελέσει και πρόεδρος του Δ.Σ. Κατά την επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει ασχοληθεί επιτυχώς ως ανάδοχος, ο ίδιος σημαντικών Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων παράλληλα με την επιχειρηματική του δραστηριοποίηση στο χώρο του Real Estate.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε στην Ευρυτανία και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1987).

Διευθύνων Σύμβουλος – Κωτούλας Γεώργιος

Διαθέτει 20 χρόνια εμπειρία σε Δημόσια και Ιδιωτικά Έργα Υποδομών, Οικοδομικών και περιβαλλοντικών Έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Από θέσεις ευθύνης έχει επιτυχώς υλοποιήσει σύνθετα έργα σε Μέση Ανατολή, Αφρική και άλλες χώρες, έχοντας αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία στην Διαχείριση Έργων και Συμβάσεων σε Διεθνές Περιβάλλον. Έχει γεννηθεί στην Ευρυτανία και έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2002)

Μέλος – Μπόμπολας Λεωνίδας

Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

1988 – 1992 Τεχνικός Διευθυντής μεγάλων έργων υποδομής της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

1992 – Ιούνιος 2013 Μέλος του Δ.Σ. της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. (1992 Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και 1994 Διευθύνων Σύμβουλος )

1999 – σήμερα ΕΛΛΑΚΤΩΡ  Α.Ε.  Από το 1996 έως το 2018 είχε παράλληλη συμμετοχή σε εταιρείες θυγατρικές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. ως Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος (ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΜΩΡΕΑΣ Α.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ κτλ.)

Μέλος – Σαραντόπουλος Εδουάρδος

Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Από το 1995 έως το 2000, διετέλεσε Διευθυντής Έργων εξωτερικού της εταιρείας «Κ. Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε.».

Από το 2000 έως το 2002 ήταν Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κ.Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Από τον Σεπτέμβριο του 2002 (μετά τη συγχώνευση της «Κ.Ι. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» με την «ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.») ,  εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και διορίστηκε Γενικός Διευθυντής της «ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.»

Από τις αρχές του 2008 έως τον Σεπτέμβριο του 2018, ήταν μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου της  «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.»

Από το 2008 έως τον Σεπτέμβριο του 2018 ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΣ Α.Ε.»

Μέλος – Μαργιώλος Ιωάννης  

Διαθέτει 40 και πλέον έτη εμπειρίας στο χώρο των Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων υπηρετώντας τον Όμιλο τα τελευταία 30 έτη από θέσεις ευθύνης, μεταξύ άλλων ως μέλος του ΔΣ της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και άλλων θυγατρικών του Ομίλου.

Έχει διατελέσει Διευθυντής κατασκευής και λειτουργία εμβληματικών περιβαλλοντικών Έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση Συμβάσεων σε διεθνές περιβάλλον. Έχει γεννηθεί στην  Αιθιοπία και  σπούδασε Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1979).

Μέλος – Τούμπουρος Κωνσταντίνος 

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην υδραυλική μηχανική, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και από τότε ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού. Εργάστηκε, μεταξύ άλλων, ως αντιπρόεδρος και μέλος ΔΣ στην εταιρεία Εργονομία ΑΕ καθώς και ως Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Εργομετρία ΑΕ. Έως και σήμερα εργάζεται ως Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της τεχνικής και εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Temco AE.

Ελλάκτωρ: «Όλα θα τελειώσουν στην γενική σύνελευση της 22ης Απριλίου»
Ελλάκτωρ: Αγωγή κατά Καλλιτσάντση και Εξάρχου για υπεξαίρεση
Μεγάλες ευκαιρίες για την αξιοποίηση της ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας στην παραγωγή υδρογόνου με ηλεκτρόλυση νερού
To πρώην Οινοποιείο Καμπά μεταμορφώνεται σε εμπορικό πάρκο επιχειρηματικότητας, ψυχαγωγίας και άθλησης
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Πότε λήγει η προθεσμία για τους δικαιούχους
Fitch: Βιώσιμο το ελληνικό χρέος παρά τον κορονοϊό