Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΓΣΕΒΕΕ βλέπει να έρχεται “αριστερή φοροκαταιγίδα”

Tο σύνολο της κοινωνίας δεν αντέχει περαιτέρω αυξήσεις φόρων και μειώσεις κοινωνικών παροχών, ανέφερε … ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καβαθάς, σε δηλώσεις του από το Ρέθυμνο. Ο κ. Καβαθάς αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, τονίζοντας πως η παραγωγική οικονομία σημειώνει κάμψη 20% λόγω της […]

Tο σύνολο της κοινωνίας δεν αντέχει περαιτέρω αυξήσεις φόρων και μειώσεις κοινωνικών παροχών, ανέφερε …
ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καβαθάς, σε δηλώσεις του από το Ρέθυμνο.

Ο κ. Καβαθάς αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, τονίζοντας πως η παραγωγική οικονομία σημειώνει κάμψη 20% λόγω της αβεβαιότητας της κατάστασης. “Οι ξένοι οίκοι δεν φορτώνουν πλέον εμπορεύματα, λόγω της μη αποδοχής πίστωσης, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να υπάρξει έλλειψη αγαθών αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο θέμα της κρατικής συμφωνίας με τους δανειστές εταίρους μας. Οι πιστωτές δεν καταλαβαίνουν ότι η κρίση είναι αποτέλεσμα λαθεμένων μοντέλων ανάπτυξης σε βάθος χρόνου 25ετίας.

[adsense]

Οι επαγγελματοβιοτέχνες, περισσότερο, [adsense]περιμένουν τα μέτρα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία – και όχι αυτήν καθ’ αυτήν τη συμφωνία” ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ. Σημειώνεται πως ο κ. Καβαθάς βρέθηκε στην Κρήτη προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στην ημερίδα που διοργανώνει στα Χανιά το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Συνομοσπονδίας, με θέμα “Στόχοι και Παρεμβάσεις του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ για τις Μικρές Επιχειρήσεις”. Στο Ρέθυμνο, είχε συναντήσεις με μέλη της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών.

Ενοίκια: Γιατί είναι ακόμη «στα ύψη» – Ο ρόλος των Airbnb – Λίστα με τα πιο δημοφιλή προάστια της Αττικής (ΠΙΝΑΚΕΣ)
Αναδρομικά συνταξιούχων: Πότε πληρώνονται όσοι έχουν πάνω από 30 έτη ασφάλισης – Τι ποσά θα λάβουν
Πώς ο Mr Jumbo βγαίνει αλώβητος από την αύξηση των ναυτικών ναύλων 
Ελλάκτωρ: «Όλα θα τελειώσουν στην γενική σύνελευση της 22ης Απριλίου»
Ελλάκτωρ: Αγωγή κατά Καλλιτσάντση και Εξάρχου για υπεξαίρεση
Μεγάλες ευκαιρίες για την αξιοποίηση της ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας στην παραγωγή υδρογόνου με ηλεκτρόλυση νερού