Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

ΚΕΑ Ιουνίου: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Το ΚΕΑ Ιουνίου περιμένουν να δουν οι δικαιούχοι στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τις επόμενες ημέρες.

Το ΚΕΑ Ιουνίου περιμένουν να δουν οι δικαιούχοι στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τις επόμενες ημέρες.

Η διαδικασία της πληρωμής του θα αρχίσει από το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2019 έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, θα πληρωθούν οι δικαιούχοι το ΚΕΑ Ιουνίου 2019.

Η πληρωμή θα αφορά όλες τις αιτήσεις για χορήγηση του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ) που εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2019 από τον ΟΠΕΚΑ. Το ποσό των 53.247.726,20 ευρώ θα καταβληθεί σε 258.482 δικαιούχους.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Send this to a friend