Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετά την Black Friday ήρθε η Cyber Week- Εκπτώσεις σε 250 online καταστήματα

Μετά τις προσφορές της Black Friday σήμερα ξεκινά η  Cyber Week, η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου με προσφορές στις διαδικτυακές αγορές.  Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., για πέμπτη συνεχή χρονιά και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν διαδικτυακά τις αγορές τους σε […]

Μετά τις προσφορές της Black Friday σήμερα ξεκινά η  Cyber Week, η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου με προσφορές στις διαδικτυακές αγορές. 

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., για πέμπτη συνεχή χρονιά και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν διαδικτυακά τις αγορές τους σε περισσότερα από 250 ηλεκτρονικά καταστήματα που παρέχουν ελκυστικές προσφορές.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται στην Ελλάδα από το 2013 στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday.

Χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. έχουν οργανώσει αντίστοιχες ημέρες οι οποίες σηματοδοτούν την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A. τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετείχαν ξεπέρασαν στο σύνολο τα 250.
Επίσης καταγράφηκε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 69,59% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του 2015, καθώς και αύξηση κατά 28,17% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερολογιακά εβδομάδα (24 – 30 Νοεμβρίου).

Ο θεσμός αξιολογείται ως ιδιαίτερα πετυχημένος και έχει ως στόχο την προτροπή του καταναλωτικού κοινού να ψωνίσει διαδικτυακά και να πληροφορηθεί τη διαδικασία της online αγοράς και των πλεονεκτημάτων της.

 

 

Mόνο η ένδυση, η υπόδηση και το κόσμημα ανοίγουν από τη Δευτέρα με click in shop
Ελλάκτωρ: Δεν έγινε η συναλλαγή με Invesco – Προς τροποποίηση η συμφωνία
Αμοιβαία κεφάλαια: Βασικοί στόχοι των τραπεζών
Επίδομα θέρμανσης: Τελευταία ημέρα σήμερα για την υποβολή αιτήσεων
Mάχη για την διανομή προϊόντων σε σουπερμάρκετ
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα πληρωθούν κύριες και επικουρικές