Αθήνα

13 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ναταλία Λινού: Η κόρη της Αθηνάς Λινού, διευθύντρια στο Χάρβαρντ που μίλησε για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όποιος προλάβει! Μέχρι τις 20 Μαϊου η απόσυρση αυτοκινήτων

Κάλεσμα στους πολίτες να αξιοποιήσουν το μέτρο της απόσυρσης των αυτοκινήτων απεύθυνε από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης...

Κάλεσμα στους πολίτες να αξιοποιήσουν το μέτρο της απόσυρσης των αυτοκινήτων απεύθυνε από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

[adsense]

Ο υπουργός χαρακτήρισε το μέτρο «μεγάλη ευκαιρία» μιας και παρατείνει τη διαδικασία απόσυρσης έως την 20ή Μαΐου του 2016.

Ταυτόχρονα παρέχει τη δυνατότητα επίλυσης όλων των σχετικών θεμάτων μέχρι 31 Μαΐου του 2016, καθώς και ταυτοποίησης όσων αυτοκινήτων αγοράστηκαν το προηγούμενο διάστημα ώστε να έχουν τις ευμενείς διατάξεις του νόμου. «Είναι μεγάλη ευκαιρία και πρέπει οι πολίτες να την αξιοποιήσουν, διότι δεν θα είναι αιώνια», είπε ο κ. Αλεξιάδης, προαναγγέλλοντας και άλλες νομοθετικές διατάξεις καθώς, όπως είπε, λειτουργεί πλέον η Διυπουργική Επιτροπή που εξετάζει τα θέματα φορολογίας των αυτοκινήτων και θα δρομολογήσει πιο αυστηρό πλαίσιο και θα επιλύσει θέματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ και απαντώντας στην κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ιδίως της ΝΔ, περί μεγάλης καθυστέρησης εφαρμογής του μέτρου, ο αρμόδιος υπουργός ανέφερε ότι ήταν αποτέλεσμα μιας διαπραγμάτευσης που διαρκεί και έπρεπε να καταλήξει προς όφελος των πολιτών.

Τις εορταστικές τους διακοπές προγραμματίζουν οι Έλληνες παρά την πανδημία – Ποιές περιοχές επιλέγουν
Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τα 1.000 ευρώ – Δείτε αν κερδίσατε
Επιδόματα: Μπαράζ πληρωμών σήμερα για τους δικαιούχους
Αegean: Από το όραμα του Θ. Βασιλάκη στην διάσωση των 120 εκατ ευρώ
Οικονομικό Επιμελητήριο: Αυτά είναι τα 13 βασικά συμπεράσματα της έκθεσης για τα μνημόνια
ΟΠΕΚΑ: Πληρώνονται οι δικαιούχοι για το επίδομα παιδιού Α21