Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Πόλεμος του Καφέ και η είσοδος που αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς

Εν μέσω πανδημίας και lockdown, ένα προϊόν κρατά ψηλά τις πωλήσεις του και αυξάνει συνεχώς τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιριών.

Οι απώλειες από τις πωλήσεις καφέ στις παραδοσιακές καφετέριες που παραμένουν κλειστές αντισταθμίζεται από τις αυξημένες πωλήσεις “ Take Away” αλλά και τη ραγδαία αύξηση των πωλήσεων του καφέ οικιακής χρήσης, όπως είναι ο καφες φίλτρου και οι κάψουλες.

Μια νέα εταιρεία, η APANECA P.C., ανέλαβε πρόσφατα την αποκλειστική διάθεση του καφέ ΚΙΜΒΟ στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο ΚΙΜΒΟ, ο παραδοσιακός καφές της Νάπολης, έχει στη γειτονική χώρα τα σκήπτρα σε επίπεδο πωλήσεων. Η χαρακτηριστική ναπολιτάνικη γεύση του ΚΙΜΒΟ πρωταγωνιστεί στην αγορά της Ιταλίας και κινείται σταθερά μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης στις προτιμήσεις των Ιταλών. Την πρωταγωνιστική αυτή θέση που απολαμβάνει η εταιρεία στην Ιταλία έχει θέσει ως στόχο να κατακτήσει και στη χώρα μας.

Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, νέο management, καινοτόμες ιδέες και επικοινωνιακή αντεπίθεση σε social media και τηλεόραση η νέα εταιρεία στοχεύει στην ανάδειξη της ποιότητας του ΚΙΜΒΟ και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.

Ο Μπάκος, η στοιχηματική στη Νιγηρία και τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις
Ελλάκτωρ: Όχι στην ανάκληση του Δ.Σ.
Ελλάκτωρ: Κανονικά η Γ.Σ. – «Στο βρόντο» οι τακτικισμοί Καϋμενάκη και Μπάκου
Φορολοταρία Μαρτίου: Έγινε η κλήρωση – Δείτε τα αποτελέσματα
Νέα εποχή στην Ελλάκτωρ! «Πράσινο φως» στην ΑΜΚ των 120,5 εκατ. ευρώ
Πίστωση 182,5 εκατ. ευρώ σε 269.461 ιδιοκτήτες ακινήτων για μειωμένα μισθώματα Φεβρουαρίου-Μαρτίου