Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Πρωτοπορεί και "σπάει ξανά την μαυρίλα" το THECUBE! Ξεκινά το πρώτο 2way Bitcoin ΑΤΜ!

Πρωτοπορεί και "σπάει ξανά την μαυρίλα" το THECUBE! Ξεκινά το πρώτο 2way Bitcoin ΑΤΜ!

assets_LARGE_t_420_54408519Η πρωτοποριακή ομάδα του Σταύρου Μεσσήνη στο THECUBE γίνεται για μια ακόμη φορά θετική είδηση και πηγή έμπνευσης μέσα στη μαύρη ελληνική επικαιρότητα. To Σάββατο στις 11 το πρώι εγκαινιάζεται με ένα ξεχωριστό event (όπως αυτά που μόνο το thecube ξέρει να διοργανώνει)  το πρώτο 2way bitcoin ATM. Η Ελλάδα του μέλλοντος προχωρά ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ 

atmcube

 

Coder_dojo_Athens the-cube-athens_logo_454280-450x277 62007-137066

Τι είναι το Bitcoin, Απλά και Κατανοητά!

Με απλά λόγια, το Bitcoin είναι ένα εντελώς ψηφιακό νόμισμα. Δεν υπάρχει επισήμως σε καμία φυσική μορφή, κερμάτων ή χαρτονομισμάτων. Δεν παράγεται από καμία συγκεκριμένη χώρα. Δεν ελέγχεται από καμία συγκεκριμένη τράπεζα.

Η παραγωγή του, η αποθήκευσή του, και η διακίνησή του, και όλες οι συναλλαγές με αυτό γίνονται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή.

Για να είμαστε πιο ακριβείς και επιστημονικοί, το Bitcoin είναι ένα peer-to-peer σύστημα πληρωμών και ένα ψηφιακό συνάλλαγμα ανοιχτού κώδικα.

Ουσιαστικά ανήκει στην κατηγορία cryptocurrency, καθώς χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογραφίας για τη δημιουργία και διαχείριση των χρημάτων, και για την επιβεβαίωση της εγκυρότητας των συναλλαγών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BITCOIN ΕΔΩ

Send this to a friend