Αθήνα

4 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια», λέει ο πατέρας – Οι διάλογοι που «καίνε» τον ειδικό φρουρό

OPINION

Αυτά έπρεπε να κάνει ένας πολιτικός αρχηγός, που θέλει να καταστεί ηγέτης του προοδευτικού χώρου μετά τα την εισβολή στο Καπιτώλιο

Ένας πολιτικός αρχηγός, που θα ήθελε να καταστεί ηγέτης του προοδευτικού χώρου,  μετά τα γεγονότα στην Αμερική, θα έπρεπε με σοφία και ευθύνη να καταδικάσει κάθε αντίληψη όχλου στην πολιτική ζωή.

Αν ήταν ευφυής θα έβλεπε τα τραγικά γεγονότα ως το σημείο μηδέν- η στιγμή που μιλάς  ιδεολογικά και πολιτικά απέναντι σε καθε εκκολαπτόμενο φόβο και μίσος.

Η πολιτική και κοινωνική Παιδεία του, αν, θα τον οδηγούσε να μιλήσει για την ανάγκη καθημερινής προάσπισης της Δημοκρατίας.

Θα ξόρκιζε κάθε πράξη διχασμού.

Θα παραδεχόταν λάθη για να μπορέσει να τα αφήσει οριστικά πίσω.

Είναι επικίνδυνο να παρατάσσονται υπερασπιστές «επαναστατικών ικριωμάτων», αντί με καθαρότητα να καταδικάσουν καθε πράξη μίσους και διχασμού.

Είναι αστείο να σου δίνει η ζωή και η πραγματικότητα ευκαιρίες να πας πολιτικά μπροστά και αντ’ αυτού, φοβικά, να αντιπαρατίθεται για καλές και κακές κρεμάλες, καλό και κακό όχλο, καλό και κακό προπηλακισμό. Κακομοιριά.

Άρθρο – παρέμβαση Π. Κόκκαλη στο TheCaller για το εμβόλιο: «Το δημόσιο χρήμα παράγει δημόσια αγαθά»
Να εκμεταλλευθούμε επιτέλους το Ελληνοαμερικανικό λόμπι
«Η Σοφία Μπεκατώρου είναι μητέρα μου, αδερφή και κοπέλα μου»
Μήπως οι άνθρωποι του Λόγου και ίσως και κάποιοι νέοι πολιτικοί να αναπτύξουν μια κίνηση για να αλλάξουν πραγματικά όλα;
Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο – Ανάκαμψη του Tουρισμού το 2022
ΚΚΕ ή Κ.Κ.Ε.; (Κεραμέως Καινοτομίες στην Εκπαίδευση)