Αθήνα

18 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Εμβόλια και μπούρδες…»

Είμαι ιατρικός επισκέπτης.

Στις αρχές του 2000 και για κάποια χρόνια,εργαζόμουν σε μεγάλη εταιρεία που έχει πολλά από τα εμβόλια που γίνονται στα παιδιά.

Του Γιάννη Κοσμίδη

Μπορώ λοιπόν να πω δυο πράγματα για την αντιεμβολιαστικη μπούρδα,που πάντα υπήρχε αλλά τώρα με τα Social Media, έχει παραφουσκωσει.

Το εμβόλια λοιπόν εισάγουν στο σώμα του παιδιού έναν τεχνητά εξασθενημένο ιό ή ένα μέρος αυτού.

Ο οργανισμός που δεν ξέρει πως να τον αντιμετωπίσει,δημιουργεί ένα «στρατό» αντισωμάτων,εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση αυτού του ιού(διφθερίτιδα π.χ.)

Μόνο που το κάνει με την «άνεση του» γιατί ο αντίπαλος είναι αδύναμος.
Το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις άλλες ασθένειες για τις οποίες υπάρχουν εμβόλια.

Ο οργανισμός στέλνει αυτά τα αντισώματα κάπου να κάθονται και τα «καλεί» αν εντοπίσει τον ιό για τον οποίο έχουν εκπαιδευθεί τα συγκεκριμένα.

Αυτό λέγεται ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ. Μολις δηλαδή αναγνωρίσει τον ιό,θυμάται τους εξειδικευμένους στρατιώτες και τους καλεί να τον αντιμετωπίσουν.

Το παιδί μπορεί να κάνει ελαφρύ πυρετό για αυτόν ακριβώς τον λόγο.Γιατι το σωματάκι του,δημιουργεί αντισώματα και κουράζεται.

Μπορεί και να μην κάνει όμως.

Τώρα στο χαζό επιχείρημα: Μα δεν υπάρχουν πια αυτές οι αρρώστιες η απάντηση έχει δυο μέρη:

Α) Δεν υπάρχουν,ακριβώς επειδή εμβολιάζονται συστηματικά όλοι.

Β) Όταν σε μια κοινότητα εμβολιάζονται οι συντριπτικά περισσότεροι,τότε πιθανότατα δεν θα νοσήσουν ούτε οι ανεμβολιαστοι.Αυτο ονομάζεται ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ.Σε απλά ελληνικά,δεν βρίσκουν τον ιό κάπου μιας και οι εμβολιασμένοι δεν νοσουν.
Εξου και συστήνεται εμβολιασμός αν πρόκειται να ταξιδέψει κάποιος σε χώρες του τρίτου κόσμου,με ανύπαρκτα συστήματά υγείας,όπου άνθρωποι πεθαίνουν από αρρώστιες όπως ελονοσία που στον Δυτικό πολιτισμό,δεν υπάρχουν.(Δες πιο πάνω το Α).

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι αστείες. Ανοιξτε ένα κουτί ασπιρίνης και διαβάστε. Αυτο γίνεται γιατί στις μελέτες πριν καν κυκλοφορήσει ένα φάρμακο,ακόμη και μια  περίπτωση στις χιλιάδες να βρεθεί που παρουσίασε μια απίθανη(βλεφαριδοπτωση) παρενέργεια,η οποία δεν είναι καν αποδεδειγμενα σχετική με το φάρμακο,πρέπει να αναφέρεται.

Τελικό συμπέρασμα: Εμβολιαζεις το παιδί σου και του δίνεις το προνόμιο να προετοιμάσει τον εαυτό του ώστε ως ενήλικας να είναι θωρακισμένο.

Δεν το εμβολιαζεις και το αφήνεις εκτεθειμένο σε μεγάλους κινδύνους.
Η ιλαρά σε ενήλικα είναι μια πολύ βαριά και δύσκολη νόσος.
Εν τη αύτη περιπτώσει,άμα είναι να κάνετε αντίσταση στο σύστημα,κάντε κάτι με τον εαυτό σας.

Μη φοράτε ζώνη ασφαλείας ας πούμε γιατί οι ζώνες πνίγουν και σε κρατάνε καθηλωμένο στο κάθισμα προκειμένου να καρφωθεί πάνω σου η λαμαρίνα.

Ακόμη πιο προχώ,μην αγοράζετε αυτοκίνητα με αερόσακους. Δαιμονικα τοποθετημένοι σε καίρια σημεία ώστε να σε πνίξουν σε περίπτωση που γλιτώσεις από το χτύπημα.

Ε,πως σας ακούγεται;Χαζό ε;

Γιατί οι μπούρδες που πιστεύετε για τα εμβόλια,καλύτερες είναι;

Send this to a friend