Αθήνα

23 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

OPINION

Γεώργιος Νταντάμης: Στις 26 Μαΐου λέμε όχι στο παλιό – Η νίκη της «Ανανέωσης Τώρα» είναι νίκη των Δημοτών και του Δήμου Κατερίνης

Καθώς ο προεκλογικός αγώνας κορυφώνεται, πλησιάζει η κρίσιμη στιγμή της τελικής αναμέτρησης. Είναι πραγματικά ιστορική η επιλογή που καλούμαστε να κάνουμε...

Κρίνεται η ποιοτική ανανέωση του τοπικού πολιτικού δυναμικού. Μια αναγκαία προϋπόθεση, αν θέλουμε να βγούμε από τη σημερινή μίζερη πραγματικότητα που βιώνει ο Δήμος μας.

Για να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας, πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στο πολιτικό κατεστημένο που διοικεί τα τελευταία 13 χρόνια την περιοχή μας. Ένα κατεστημένο που από τον φόβο της ήττας προσπαθεί να «πνίξει» οτιδήποτε αναγεννητικό, αναζωογονητικό και δημιουργικό προφέρεται ως επιλογή στην τοπική μας κοινωνία. Τα παραδείγματα πολλά και γνωστά σε όλους.

Στην «Ανανέωση Τώρα» είμαστε ένας ανεξάρτητος, ενωτικός και δημοκρατικός δημοτικός συνδυασμός, μια μικρογραφία της ανθρωπογεωγραφίας του τόπου μας. Είμαστε αυθεντικοί και με γνήσιο ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Γι αυτό και ενοχλήσαμε. Γι αυτό και βρεθήκαμε στον κυκλώνα απίστευτων συκοφαντιών και πολλές φορές ανάρμοστων πρακτικών. Όμως, γίναμε πιο δυνατοί γιατί ξέρουμε ότι τα «καρποφόρα δέντρα» πετροβολούν.

Είμαστε άνθρωποι της καθημερινότητας, της διπλανής πόρτας. Άνθρωποι που μοιραζόμαστε μαζί σας αγωνίες, χαρές και λύπες, όνειρα, για ένα καλύτερο αύριο, για έναν Δήμο που αξίζει να ζούμε.

Ήρθε η ώρα της απόφασης γι αυτό και σας  προσκαλώ να προχωρήσουμε μαζί γιατί είμαστε η μόνη αξιόπιστη επιλογή. Είμαστε οι μόνοι που θα εφαρμόσουμε κάθε προεκλογική μας δέσμευση. Όχι μόνον γιατί μπορούμε, αλλά κυρίως γιατί θέλουμε.

Στις 26 Μάιου λέμε όχι στο παλιό, το φθαρμένο, το νοσηρό. Εμπιστευόμαστε τη δύναμη της ανανέωσης, της ελπίδας και της προοπτικής.

Ελάτε μαζί να χτίσουμε το νέο, το ελπιδοφόρο, το δυναμικό. Να προχωρήσουμε στο μέλλον, με δύναμη, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Η Νίκη της «Ανανέωσης Τώρα», είναι νίκη των Δημοτών και του Δήμου Κατερίνης.

ΕΝΑ ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

*Ο Γεώργιος Δ. Νταντάμης είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»

Ο «εκσυγχρονισμός» της γαλέρας
Διδάγματα και αποφάσεις της πανδημίας Covid-19
Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Από το «θαύμα» με την ανεργία στην επίθεση κατά της εργασίας
Πώς θα αναπνεύσουν πάλι οι Δημοκρατίες
Το ρεπό και η ελιά…
Είναι η ώρα των προοδευτικών δυνάμεων να συναντηθούν μέσα από μία ευγενή άμιλλα