Τι εννοεί ο Λαλιώτης ο σχοινοτενής

Απόπειρα ερμηνείας των τελευταίων Λαλιώτειων χρησμών:

Σχολιάζει ο Μάκης Γιομπαζολιάς

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, είμαστε  διαχρονικά η προοδευτική παράταξη, που δεν εκχωρεί το πρόσημο της σε εκτρωματικές, πολιτικές και κυβερνητικές, συγκυριακές εκφάνσεις της κρίσης.

Το ΠΑΣΟΚ, που εξέφρασε μεταπολιτευτικά την προοδευτική παράταξη, με τις μεγάλες δημοκρατικές κατακτήσεις και μεταρρυθμίσεις, είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΟΣ, για την ανασυγκρότηση, την εξέλιξη της και την συνέχεια της.

Η προοδευτική παράταξη είναι ο χώρος, στον οποίο δικαιούνται και πρέπει να λειτουργούν πολιτικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι προοδευτικοί πολίτες.

Η κρίση δημιουργήθηκε από την συντήρηση και τους εκφραστές τη, με όποιο πολιτικό ένδυμα και αν εμφανίσθηκαν. Και είτε θα αντιμετωπιστεί ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και την ενεργή συσπείρωση των προοδευτικών πολιτών είτε θα παραμείνει κρίση.

Τι δεν καταλαβαίνουν οι ποικιλώνυμοι όλων των πλευρών εργολάβοι σκόπιμων συγχύσεων…;

Δείτε επίσης

«Καλοδεχούμενοι» υποψήφιοι στην Κεντροαριστερά- Πλέον τα πράγματα στην ελληνική Σοσιαλδημοκρατία βιάζονται από μόνα τους

Η διαφαινόμενη πρόθεση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερα ρηχό τρόπο από τους γνωστούς δικαστές προθέσεων και τους εκφραστές υπεραπλουστευμένων γενικεύσεων και κατηγοριοποιήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *