Αθήνα

23 oC

αίθριος καιρός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ 3,5 εκ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ 3,5 εκ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ

ΓΙΑΤΙ ΔΙΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ κ. ΤΣΙΠΡΑ;

ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ GREXIT 3,5 εκ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ

Λίγες μέρες μόνο μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου είναι ξεκάθαρο οτι η κυβέρνηση οδήγησε τον ελληνικό λαό σε μια παρωδία και σε ένα βαθύ διχασμό χωρίς λόγο. 3,5 εκ πολίτες εξαπατήθηκαν με χυδαίο τρόπο από την  κυβέρνηση και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. Πρόκειται για πολιτική προδοσία απέναντι στους πολίτες αυτούς είτε στην περίπτωση της συμφωνίας είτε στην περίπτωση ενός grexit.

Γράφει ο  ΓΜ

ΠΡΟΔΟΣΙΑ γιατί οι πολίτες ψήφισαν ελπίζοντας σε μια καλύτερη συμφωνία. Πλέον θα υπάρχει μια χειρότερη συμφωνία χάρη στη "περήφανη" διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ γιατί οι πολίτες δεν ψήφισαν ρήξη και δραχμή (ούτε παράλληλο νόμισμα που ήδη ονειρεύονται κάποιοι). Αν ο κ. Τσίπρας αύριο δείξει οτι τελικά υπήρχε κρυφή ατζέντα δραχμής τότε έχει επιτελέσει και σε αυτή την περίπτωση μια πολιτική εξαπάτηση ολκής η οποία θα συνδυαστεί με μια εθνική τραγωδία.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Η διαπραγμάτευση οδηγείται σε άτακτη υποχώρηση. Η συμφωνία σε 48 ώρες έγινε ανέκδοτο και το ερώτημα το οποίο τελικά η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει είναι "συμφωνία ή grexit".
  • Το σχέδιο Γιούνκερ το οποίο η κυβέρνηση απέρριψε θα είναι... όαση μπροστά σε αυτό που καλείται πλέον να υπογράψει. Το κυριότερο όμως είναι οτι το σχέδιο το οποίο κλήθηκε να απορρίψει ο ελληνικός λαός είναι και αυτό πολύ καλύτερο από αυτό που θα κατατεθεί από την ελληνική κυβέρνηση και το οποίο προοιωνίζει Αρμαγεδώνα για την ελληνική κοινωνία.
  • Η ζημιά στο τραπεζικό σύστημα και στην οικονομία ακόμα στην περίπτωση της συμφωνίας είναι γιγαντιαία και έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε μια νέα πραγματικότητα η οποία απαιτεί μακρόχρονη και επίπονη προσπάθεια
  • Ποιος θα απολογηθεί και τι νόημα θα έχει αυτή η απολογία αν την επόμενη εβδομάδα οδηγηθούμε είτε σε παράλληλο νόμισμα είτε σε δραχμή.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

 

Send this to a friend