Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Καραϊβάζ: Tα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου- Τι περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες

OPINION

Ο Ραγκούσης και… οι κλιματιζόμενες γιάφκες των «πλουμιστών θυρωρών» του ΠΑΣΟΚ

Μπορεί η Ανάσταση να αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά, ωστόσο, είχαμε την… (Νεκρ)ανάσταση του Παριανού πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση -δεν είναι και λίγο πράμα αυτό...

Ο Δημήτρης Κατσικάρης γράφει στο limani24.gr, πως μπορεί η Ανάσταση να αναβλήθηκε για μια ακόμη φορά, ωστόσο, είχαμε την… (Νεκρ)ανάσταση του Παριανού πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση -δεν είναι και λίγο πράμα αυτό!

[adsense]

Λοιπόν, ένας ακόμη «ταλαντούχος» του παρελθόντος (μας), αποφάσισε να… Αναστηθεί για να μας δείξει (ξανά) το δρόμο προς το Μέλλον μας.

katsikarisΓράφει ο Δημήτρης Κατσικάρης

Σύνθημα και νέο Πιστεύω του… «η Επόμενη Ελλάδα», προφανώς μακριά από το πρόσφατο χθες, επίλεκτο μέλος του οποίου υπήρξε και ο ίδιος!

Εάν δεν είναι ένα ακόμα «μικρό φτηνό κόλπο» για να πλασαριστεί και αυτός -ο «πιθανός διάδοχος του Γιώργου Παπανδρέου»!- στο νέο σκηνικό που μετά βίας εκκολάπτεται, ε, τότε πρόκειται για μια ακόμη κακοστημένη «Φαστ Φουντ-φαρσοκωμωδία», από εκείνες που μας έχουν συνηθίσει πια οι «πλουμιστοί θυρωροί» του ΠΑΣΟΚ, που, αφού το κορφολόγησαν αγρίως, έρχονται κάθε τρεις και λίγο… να μας σώσουν με τις μεγαλομανείς αρλούμπες τους.

Βεβαίως, ο καθένας μπορεί να έχει όποια ιδέα θέλει για τον εαυτό του και δεν εξαιρείται κανένας, ούτε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Αλλά, ας σκεφτεί και αυτός και οι άλλοι «Μάγοι της πράσινης φυλής», πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα για το Χώρο, εάν όλοι αυτοί –που ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στο ΠΑΣΟΚ– είχαν βάλει μπροστά από το ΥπερΕΓΩ τους το ΕΜΕΙΣ και στήριζαν το δέντρο που τους γέννησε.

Η Εξουσία ήταν Γλυκιά και τη γεύτηκαν όλοι, μέχρι το μεδούλι της. Μετά την ατυχή σύγκρουση και τη σκληρή πτώση όμως, γεμίσαμε… ΣΩΤΗΡΕΣ και ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ που θέλουν και πάλι να υποτάξουν το τεράστιο ΕΜΕΙΣ στο μικρό ΕΓΩ τους…

Τι κρίμα!

Δεν έμαθαν τίποτα από την ιστορία. Δεν διδάχθηκαν από τα λάθη τους και προτιμούν το ατομικό από το συλλογικό, το μικρό από το μεγάλο, το λαθραίο, το κάλπικο και όχι το αληθινό.

Η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη, η Πολιτική Ζωή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και τίποτα να περιμένει από πρόσωπα που βλέπουν το μέλλον μέσα από θρυμματισμένους παραμορφωτικούς καθρέφτες, ταυτίζοντάς το με τις προσωπικές τους ιδιοτελείς προσωπικές επιδιώξεις τους.

[adsense]

Κορίτσια και αγόρια του τέως πράσινου ήλιου, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ το ανέμελο παιχνίδι σας με τα κουβαδάκια στις ήρεμες φανταστικές παραλίες των απόκρυφων ονείρων σας…

Εδώ είναι η πραγματική ζωή με τα φουρτουνιασμένα κύματα της λύπης και της οργής, και οι πολίτες θέλουν Ναύτες αποφασισμένους για το σκληρό ταξίδι και όχι ατσαλάκωτους Καπετάνιους που τάζουν νέες ανακαλύψεις σε ιθαγενείς με καθρεφτάκια, σχεδιάζοντας επί χάρτου χωρίς Πυξίδα.

Ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά πληρώσαμε τους δήθεν Επαναστάτες που σχεδίαζαν και εξακολουθούν να σχεδιάζουν στις «Κλιματιζόμενες Γιάφκες» τους… για Εμάς χωρίς Εμάς!

Πηγή: limani24.gr

Πολιτική διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα
Κοινωνίες των «ευτυχισμένων» άξιων ή της αξιοπρέπειας;
Μετά το 2023 η ανάκαμψη… και ΕΑΝ
Παγκόσμια Ημέρα στο “Φάσμα του αυτισμού”  
Το δηλητήριο του διχασμού
Στο Κέντρο αδέλφια, στο Κέντρο