• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 01:28

Αθήνα

15 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

"Σαμαράς καλεί Βενιζέλο, Οδυσσέα και Λοβέρδο" λέει το parapolitika.gr

"Σαμαράς καλεί Βενιζέλο, Οδυσσέα και Λοβέρδο" λέει το parapolitika.gr

Άνοιγμα από τον πρόεδρο της ΝΔ σε στελέχη της Κεντροαριστεράς με πρώτο βήμα το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το parapolitika.gr

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ parapolitika.gr. Το TheCaller.gr δεν διαθέτει πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα και παρατίθεται με κάθε επιφύλαξη

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται στην αναζήτηση στρατηγικής, που θα του επιτρέψει να εξέλθει του πολιτικού αδιεξόδου, στο οποίο έχει περιέλθει. Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται ότι επεξεργάζεται διάφορα σενάρια, που εφόσον υλοποιηθούν, θα δώσουν την δυνατότητα στο μεγάλο μαγαζί της ελληνικής κεντροδεξιάς, να ξεφύγει από τα χαμηλά δημοσκοπικά νούμερα.

Μια από τις βασικές προτεραιότητες που δείχνει να έχει ο κ. Σαμαράς, είναι το «άνοιγμα» προς διάφορα στελέχη της κεντροαριστεράς. Επ’ αυτού συζητούνται διάφορες ιδέες… Μια απ’ αυτές, θέλει τον Μεσσήνιο πολιτικό να επεξεργάζεται σοβαρά την περίπτωση να προτείνει στον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, να συνεργαστεί στις επόμενες εκλογές με τη Ν.Δ.

Πέραν του Βενιζέλου, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επενδύει και στις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στο ΠΑΣΟΚ, από το βράδυ της προσεχούς Κυριακής. Στην Συγγρού εκτιμούν ότι στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου θα επικρατήσει η κυρία Φώφη Γεννηματά. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί η σχετική εκτίμηση, τότε, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την συγκρότηση ενός Ευρωπαικού κόμματος, με την συμμετοχή και των κυρίων Ανδρέα Λοβέρδου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Send this to a friend