Αθήνα

7 oC

σποραδικές νεφώσεις

"Χτύπημα από το παιδί" λέει ο Καμμένος για την γραβάτα με τα πέη στον λογαριασμό του

"Χτύπημα από το παιδί" λέει ο Καμμένος για την γραβάτα με τα πέη στον λογαριασμό του

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup, στον λογαριασμό που διατηρεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο twitter ανέβηκε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια γραβάτα διακοσμημένη με πέη...  

Τα social media πήραν αμέσως φωτιά και μάλιστα πολλοί το θεώρησαν ως τρολιά. Ωστόσο,  το tweet όντως έγινε από τον λογαριασμό του κ. Καμμένου.

Λίγο μετά το εν λόγω tweet κατέβηκε και ο υπουργός Αμυνας ισχυρίστηκε οτι επρόκειτο για χακάρισμα(;) του λογαριασμού του αν και αμέσως μετά χρήστες των social media ισχυρίζονταν οτι έριχνε τις ευθύνες είτε σε συγγενικό πρόσωπο είτε σε συνεργάτη του που χειρίζεται το λογαριασμό του. 

«Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω..» έγραψε λίγα λεπτά μετά ο κ. Καμμένος στο λογαριασμό του και διέγραψε την ανάρτηση με τη φωτογραφία της γραβάτας προκαλώντας νέο κύμα σχολίων .

Στα social media κάποιοι χρήστες υποστήριζαν αμέσως μετά οτι το tweet δεν ήταν προϊόν χακαρίσματος αλλά κατέβηκε μετά από δεύτερες σκέψεις μετά τις αντιδράσεις (κατι που φυσικά δεν μπορεί να αποδειχτεί στην πράξη).

Send this to a friend