Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πάγκαλος: ΝΔ και Μητσοτάκης δαγκωτό και Καλή Ανάσταση – Όλος ο ελληνικός λαός είναι με Κυμπουρόπουλο

Νέα Δημοκρατία για 3η συνεχόμενη φορά θα ψηφίσει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως διεμήνυσε με ανάρτησή του στα social media.

Νέα Δημοκρατία για 3η συνεχόμενη φορά θα ψηφίσει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως διεμήνυσε με ανάρτησή του στα social media.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος παίρνει θέση υπέρ του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου, βάζοντας στο στόχαστρο των πρωθυπουργό και την κάλυψη που παρείχε στον Παύλο Πολάκη, αναφερόμενος σε αυτόν ως «Παιδί».

Επίσης, υπονοεί ότι εξέτασε την επιλογή να ψηφίσει Κίνημα Αλλαγής, ώστε να μην είναι πάλι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, ωστόσο το απέρριψε.

Τέλος ο ίδιος εύχεται καλή ανάσταση και λέει ότι στην κάλπη θα ρίξει ΝΔ και Μητσοτάκη… δαγκωτό.

«Όλος ο ελληνικός λαός είναι με τον Κυμπουρόπουλο. ΟΛΟΣ! Ο Πολάκης δεν είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Τι το 'πιασε το «Παιδί» και τον υποστηρίζει με τόση μανία;», αναφέρει αρχικά ο κ. Πάγκαλος και συνεχίζει: «Αποφάσισα να ψηφίσω ΝΔ για 3η φορά στις Εθνικές Εκλογές. "Ουκ εα με καθεύδειν"... όμως η μονομαχία Φώφης - Μιχαλολιάκου. Μήπως να έκανα καμιά κουτσουκέλα; Στα χαλαρά; Πού όμως; Παρενέβη το "Παιδί" και μου έδειξε το δρόμο».

«"Είναι ο Μητσοτάκης" είπε "ο πρώτος υποψήφιος Πρωθυπουργός που δεν κάνει υποσχέσεις παροχών αλλά απειλεί το λαό". Τι λες; Βρήκαμε τέτοιο άνθρωπο; ΝΔ & ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Πάγκαλος.

Send this to a friend