• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 16:04

Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τον «έστησαν» και κοιμήθηκε! Οι... δύσκολες ώρες του Κατρούγκαλου στο Χίλτον

Τον «έστησαν» και κοιμήθηκε! Οι... δύσκολες ώρες του Κατρούγκαλου στο Χίλτον

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος φαίνεται πως πέρασε… δύσκολες ώρες στο Χίλτον κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

[adsense]

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος βρισκόταν από νωρίς στο ιστορικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τα «καυτά» ραντεβού με τους Θεσμούς. Στην ατζέντα φυσικά το ασφαλιστικό και στο... κάδρο η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.

Εν αναμονή...

Όπως όμως συμβαίνει με τους... οδοντιάτρους, οι εκπρόσωποι των Θεσμών άφηναν τον υπουργό Εργασίας να... περιμένει σε παρακείμενο δωμάτιο, σε έναν αχανή χώρο υποδοχής με διάσπαρτους λευκούς καναπέδες και τον δέχονταν αργά τη νύχτα. Σχεδόν μεσάνυχτα...

Ο λόγος; Τράβηξαν... πολλές ώρες οι συζητήσεις για το λεγόμενο «σούπερ ταμείο αποκρατικοποιήσεων», με την ατελείωτη λίστα εκχωρήσεων στους δανειστές των κάθε είδους «ασημικών» που παρέμειναν στη χώρα...

«Την έπεσε»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπουργός Εργασίας, πάντα κουστουμαρισμένος και με το σήμα κατατεθέν του, το μαντιλάκι στην τσέπη (σ.σ. το οποίο όπως δήλωσε θέλει να... φορολογήσει), απλωνόταν σε έναν καναπέ που βρίσκονταν εκεί για χαλάρωση, μέχρι να τον καλέσουν οι εκπρόσωποι των Θεσμών.

Μάλιστα, την... ηρεμία του διαφύλαξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, καθώς αστυνομικοί είχαν «σφραγίσει» την πρόσβαση των δημοσιογράφων στους παρακείμενους χώρους προς την... πισίνα, που βρισκόταν κοντά του!

Οι μόνοι που κατάφεραν να διαφύγουν από την «τσιμπίδα Τόσκα» ήταν κάποιοι βορειοευρωπαίοι τουρίστες, οι οποίοι πλήρωναν τα... μαλλιά της κεφαλής τους για να απολαμβάνουν την πισίνα του Χίλτον.

Send this to a friend