• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 02:40

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αδωνις εναντίον Κρανιδιώτη: Λέει ψέμματα ότι μας είπε ο ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψουμε - Εκτός ορίων το σχόλιο του

Αδωνις εναντίον Κρανιδιώτη: Λέει ψέμματα ότι μας είπε ο ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψουμε - Εκτός ορίων το σχόλιο του

Κριτική στο Φαήλο Κρανιδιώτη για τα όσα έγραψε κατά του Γιάννη Μουζάλα άσκησε ο Αδωνις Γεωργίαδης, ο οποίος τόνισε ότι ο κ. Κρανιδιώτης ξεπέρασε κάθε όριο, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι το πρώην μέλςο της ΝΔ έγραψε το σχόλιο για να διαγραφεί.

«Θέλω να είμαι πάρα πολύ ειλικρινής και δεν μου αρέσουν τα μισόλογα σε αυτές τις περιπτώσεις. Θεωρώ ότι το σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη ήταν αδιανόητο για στέλεχος της ΝΔ. Δεν υπήρχε κανένα περιθώριο να υπάρξει διαφορετική αντίδραση από τον κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον Real Fm.

[adsense]

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Μια τέτοια συζήτηση στη σύγχρονη δημοκρατική Ελλάδα κατά τη γνώμη μου είναι πέραν των ορίων. Δεν έχει να κάνει με τη Δεξιά, με την Αριστερά, ή με το Κέντρο. Διαφωνώ πλήρως με τον φίλο μου τον κ. Κρανιδιώτη. Έχει να κάνει με το πως αντιλαμβανόμαστε την πολιτική».

Με αφορμή όσα είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στον Real Fm 97,8 ότι τη διαγραφή του τη ζήτησε η κα. Γεροβασίλη και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Είναι τελείως ψευδές αυτό. Δεν τον διαγράψαμε επειδή το είπε η κ. Γεροβασίλη. Όταν διαβάσαμε το σχόλιό του, και αναφέρομαι και στον εαυτό μου, γιατί δεν θέλω να φανεί ότι αυτό ήταν κάτι που έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ για όλα αυτά που γράφονται για να πάει τη ΝΔ στο κέντρο. Θεωρώ ότι όταν συμμετέχεις σε έναν πολιτικό οργανισμό είσαι υποχρεωμένος να σέβεσαι τις βασικές σου αρχές. Αυτό για μένα είναι εκ των ων ουκ άνευ. Όταν δεν θες να σέβεσαι τις βασικές σου αρχές δεν χρειάζεται να είσαι σε αυτό τον πολιτικό σχηματισμό.

«Το σχόλιο του κ. Κρανιδιώτη, κατά τη γνώμη μου, εγράφη για να διαγραφεί. Αποκλείεται να με πείσει κάποιος ότι ο κ. Κρανιδιώτης δεν καταλάβαινε ότι αυτό που έγραφε δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό από την ΝΔ. Και οφείλω να πω και το εξής, μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση η χρονική στιγμή που εγράφη διότι την ώρα που η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη, την ώρα που ο κ. Τσίπρας είναι στη γωνία, την ώρα που η χώρα έχει τόσο μεγάλα προβλήματα, ξαφνικά δόθηκε η εντύπωση κάποιου είδους κρίσης εσωκομματικής στη ΝΔ. Δεν υπάρχει τέτοια κρίση το ξεκαθαρίζω γιατί δεν ξέρω κανένα μέσα στη ΝΔ που να διαφωνεί με τη χθεσινή απόφαση του προέδρου».

Send this to a friend