Αθήνα

17 oC

αίθριος καιρός

Άγρια κόντρα Μαλέλη-Κωνσταντινόπουλου για το Joker

Οι αντιδράσεις που δημιούργησε η εισβολή της Αστυνομίας σε κινηματογραφικές αίθουσες την ώρα της προβολής της ταινίας Joker μεταφέρθηκε και εντός των τειχών του Κινήματος Αλλαγής.

Οι αντιδράσεις που δημιούργησε η εισβολή της Αστυνομίας σε κινηματογραφικές αίθουσες την ώρα της προβολής της ταινίας Joker μεταφέρθηκε και εντός των τειχών του Κινήματος Αλλαγής.

Με αποδέκτη τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τα όσα έγραψε στο Twiter σχετικά με την ταινία Joker, ο συνοδοιπόρος του στο Κίνημα Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης έγραψε: «Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ, να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς , αγγίζει τα όρια της γελοιότητας».

Αφορμή στάθηκε το παρακάτω τιτίβισμα του πρώτου με μαρτυρία ενός γονέα για όσα συνέβησαν στον κινηματογράφο Αελλώ.

«Κρίμα! Στελέχη του ΚΙΝΑΛ να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τέτοιες ενέργειες. Τόσο πολύ λατρεύουν την εξουσία;» αναρωτιέται ο Στ. Μαλέλης ιδρυτικό στέλεχος της «Κίνησης 81» για τον Δημοκρατικό Σοσιαλισμό εντός του ΚΙΝ.ΑΛΛ.. Και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απαντά: «Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Γιατί εγώ μόνο στο ΠΑΣΟΚ είμαι, σε αντίθεση με εσένα που αλλάζεις συχνά! Δλδ πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνώ μαζί σου;»

Το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. κατηγορεί τον βουλευτή του Κινήματος πως βρίσκεται εκτός γραμμής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και του ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει: «Δεξιά είναι αυτή που μπουκάρει στους κινηματογράφους».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το ΚΙΝ.ΑΛΛ. με ανακοίνωσή του, σχολίασε: «Από τη φημολογία για fake news περάσαμε στην οργή της αρμόδιας υπουργού Πολιτισμού. Όμως ακόμη και ο υπερβάλλων ζήλος υπηρεσιακών παραγόντων έχει άμεση σχέση με μια περιρρέουσα πολιτική αντίληψη, που μετατρέπει την Ελληνική Αστυνομία ξανά σε χωροφυλακή. Από τις δήθεν μεταρρυθμίσεις, στην επιστροφή στο χθες. Γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία δεν χρειάζεται πολλές παρτίδες για να βγάλει τζόκερ…»

Send this to a friend