• Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
  • 15:37

Αθήνα

17 oC

αραιές νεφώσεις

Ανδρουλάκης - Καμίνης γεμίζουν τις αίθουσες α λα 2017 - Θα δώσουν την μάχη για την πρωτιά στο Κίνημα Αλλαγής;

Η μάχη για τις δυο έδρες που φαίνεται ότι το Κίνημα Αλλαγής εξασφαλίζει αυτή τη στιγμή έχει ανάψει για τα καλά. Στελέχη του ΚΙΝΑΛ θεωρούν ότι το παζλ των υποψηφίων είναι δυναμικό μιας και εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του κόμματος.

Η μάχη για τις δυο έδρες που φαίνεται ότι το Κίνημα Αλλαγής εξασφαλίζει αυτή τη στιγμή έχει ανάψει για τα καλά. Στελέχη του ΚΙΝΑΛ θεωρούν ότι το παζλ των υποψηφίων είναι δυναμικό μιας και εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του κόμματος.

Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Καμίνης οργώνουν την χώρα και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι κάνουν τις πιο μαζικές συγκεντρώσεις αφού καταφέρνουν πάντα να γεμίζουν αίθουσες και πολλές φορές ξεπερνούν σε αριθμό συμμετεχόντων συγκεντρώσεις που έχουν κάνει στους ίδιους χώρους κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης.

Στο ΚΙΝΑΛ έχει ανάψει η συζήτηση για την «εσωκομματική» μάχη για την πρώτη θέση και φυσικά τις δυο έδρες στο ευρωψηφοδέλτιο και πολλοί λένε ότι οι δυο τους φαίνεται πως «παίρνουν κεφάλι» απ' το υπόλοιπο ψηφοδέλτιο. Στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ωστόσο ότι η κατάκτηση μιας τρίτης έδρας είναι εφικτή.

Ανδρουλάκης και Καμίνης εμφανίζονται ακούραστοι και σε ένα ιδιότυπο «μπρα ντε φερ», αφού έχουν γυρίσει σχεδόν όλους τους νομούς της χώρας και κάποιους νομούς 2 και 3 φορές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που με μια δυναμική καμπάνια είχε έρθει 2ος στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής διατηρεί ισχυρά και ενισχυμένα ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό με πυρήνες σε όλη την Ελλάδα. Η επανάληψη της επιτυχίας της πρωτιάς του 2014 αποτελεί για τον ίδιο βασικό στόχο και το επιτελείο του θεωρεί ότι είναι εφικτός. Χτες, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα μαζική εκδήλωση στην Αθηνα.


Απ την άλλη ο Γιώργος Καμίνης επίσης διατηρεί ένα ισχυρό προσωπικό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα από την περίοδο που επίσης κατέβηκε για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ανέβηκαν οι "μετοχές" του και εντός του "σκληρού" πυρήνα του κόμματος γεγονός που αποτυπώθηκε και στην πρωτιά του για το Πολιτικό Συμβούλιο ενώ πλήθος μεσαίων στελεχών σε όλη τη χώρα έχουν σταθεί στο πλευρό του τον τελευταίο καιρό. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε την προηγουμενη εβδομάδα και μια συγκέντρωση που προκάλεσε εντύπωση για την μαζικότητα της.


Η μάχη για τα δύο κορυφαία στελέχη γίνεται πλέον με ανοιχτές συγκεντρώσεις σε όλους σχεδόν τους νομούς που θυμίζουν την εσωκομματική μάχη του 2017.

Send this to a friend