Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Άπατο» το πάρτι γενεθλίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα –«Τρεις και ο κούκος» στην ομιλία του υφυπουργού Βασιλειάδη (ΦΩΤΟ)

«Άπατο» το πάρτι γενεθλίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα –«Τρεις και ο κούκος» στην ομιλία του υφυπουργού Βασιλειάδη (ΦΩΤΟ)

Δεν θα την περιγράφαμε και ως «επιτυχημένη» την διήμερη επίσκεψη στον νομό Πρέβεζας του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο  της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, αφού το πρωινό του Σαββάτου συναντήθηκε με αθλητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, το απόγευμα, στις 6 μ.μ. παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στις 7 μ.μ. ήταν ομιλητής στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο.

Στην συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, τον Υφυπουργό προλόγισε ο συντονιστής της ΝΕ του Σύριζα κ.Παπαδήμος, ενώ τον συνόδευσε ο τοπικός Βουλευτής του Σύριζα Κώστας Μπάρκας.

Λίγο αργότερα ξεκίνησε η εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό, η οποία περιορίστηκε στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος που όπως θα δείτε δεν ήταν και παρα πολλά.

(πηγή: prevezabest.blogspot.gr)

Send this to a friend