Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γρηγόρης Πετράκος για κορονοϊό: «Εγώ είμαι γραφικός και ψεκασμένος…»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποκάλυψη Βηματοδότη για τα σχέδια Παππά – Παυλόπουλου για το κλείσιμο MEGA

"Εδώ και χρόνια έχει στοχεύσει το Mega ο Αλ. Τσίπρας"

Σε σημερινό του ρεπορτάζ, ο “Βηματοδότης” αποκαλύπτει τα σχέδια της κυβέρνησης για το Megaλο κανάλι.

Η γνωστή στήλη αποκαλύπτει πως “οι τράπεζες ψάχνουν να βρουν λύση για το Mega” παραθέτοντας παράλληλα μία παλιότερη συνομιλία των Προκόπη Παυλόπουλου και Χρήστου Παππά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Εδώ και χρόνια έχει στοχεύσει το Mega ο Αλ. Τσίπρας. Θεωρούσε, βλέπετε, ότι αυτό επηρεάζει σε μέγιστο βαθμό τις συνειδήσεις των πολιτών και όσα θα διαβάσετε παρακάτω αποδεικνύουν ότι όλη αυτή η «ανακατωσούρα» που έγινε στο τηλεοπτικό πεδίο είχε ως τρόπαιο το Mega.

Όπως ήδη πληροφορηθήκατε από το vima.gr οι τράπεζες ψάχνουν να βρουν λύση για το Mega. Από τη στιγμή που έχει απολέσει την άδεια και εκκρεμεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δεν υπάρχουν προοπτικές κάλυψής της, αναζητείται λύση. Φαίνεται ότι κάποιος εκ των νέων καναλαρχών τις έχει προσεγγίσει και εργάζονται ήδη για αυτόν.

Δηλαδή ο νέος καναλάρχης που δεν διαθέτει κανάλι, εάν συμφωνήσει με τις τράπεζες, θα προικοδοτηθεί με την περιουσία, τη φήμη, την αξία και τα λεφτά του, που είναι δεσμευμένα στα πιστωτικά ιδρύματα. Μπορεί μάλιστα να του προσφέρουν και κούρεμα των δανείων και δανεικά λεφτά ώστε να λειτουργήσει το πρώτο διάστημα για να αποδειχθεί ότι το τρόπαιο όλης της επιχείρησης ήταν εν τέλει το Mega.
Με τη δική σας καθοδήγηση…

Ας ξαναθυμηθούμε μια ξεχασμένη συνομιλία που είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος με τον καναλάρχη-υπουργό Ν. Παππά για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Η συνομιλία ήταν ανεπίσημη, έγινε στο πόδι, χωρίς να καταγραφεί πουθενά (παρά μόνον στα μικρόφωνα της ΕΡΤ) και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, αφού διεξήχθη την πρώτη του έτους στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής ευχών της πολιτειακής εξουσίας με την πολιτική, εκκλησιαστική, διπλωματική, δικαστική κ.τ.λ.

Ο κ. Παππάς προσέρχεται εύχαρις να χαιρετήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με μια «καπαρωτή» χειραψία (ξέρετε, αυτή με τα δύο χέρια), οπότε ο ΠτΔ τον ρώτησε τι γίνεται με τις τηλεοπτικές άδειες. Υπενθυμίζω ότι ακόμη βρισκόμαστε στην πρώτη του έτους 2016. Ο υπουργός με το γνωστό χαμόγελό του είπε: «Εξαιρετικά, εφέτος θα τελειώσουμε, πάντοτε με τη δική σας καθοδήγηση». Αυτά.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «53» για τη συμφωνία Ελλάδας- Αιγύπτου- «Κάποιοι δανείζονται χλαμύδες, ακόντια και περικεφαλαίες»
Θεοδώρα Τζάκρη- Παύλος Πολάκης: Κοινές διακοπές με σκάφος (ΕΙΚΟΝΑ)
Με μάσκα, σημαία και χαρτοπετσέτα ΠΑΣΟΚ περίμεναν τον Καρχιμάκη
Επανεμφάνιση Παυλόπουλου με την μελέτη «ένα “Πάρθιο Βέλος” κατά της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης;»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε παρατήρηση σε δημοσιογράφο που δεν φορούσε μάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Χαρδαλιάς πήγε στο Δελφινάριο! Πώς αντέδρασε στη σάτιρα του Σεφερλή; (ΒΙΝΤΕΟ)