Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Γιατί δάκρυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ουκρανία!

Γιατί δάκρυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ουκρανία!

Συγκινήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με ομογενείς στο ταξίδι του στην Ουκρανία, όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης».

Μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω στήλη στο tovima.gr, «κατά τη διάρκεια της πτήσης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος (διάρκειας 2.15 ωρών) ο Αλ.Τσίπρας μόνον για τους ομογενείς μιλούσε και για τις δυσκολίες που πέρασαν ώστε να επιβιώσουν».

Αναλυτικά όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης»:

«Όταν τους συνάντησε στάθηκε σε μια γυναίκα που μένει στα σύνορα Ουκρανίας- Ρωσίας και περιέγραψε με συγκινητικό τρόπο τα όσα έζησε και ζει ο ελληνισμός. Ήταν τόση η συγκίνηση που κυριαρχούσε στην αίθουσα που ο κ. Τσίπρας εμφανώς δακρυσμένος σηκώθηκε από την θέση του, την πλησίασε και την αγκάλιασε, λέγοντάς της «κουράγιο» και της ευχήθηκε «καλή δύναμη». Οι ομογενείς ζήτησαν λίγα πράγματα από την ελληνική κυβέρνηση. Ένα μεταχειρισμένο ασθενοφόρο για μια νοσοκομειακή μονάδα που έχουν δημιουργήσει, φάρμακα (κυρίως αντιβιοτικά) και να επισπευθεί η έκδοση της κάρτας ομογενούς. Τους υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματά τους».

Πηγή: tovima.gr

Send this to a friend