• Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου
  • 13:21

Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Δεν είναι τρολιά!Ο Μπαρμπαρούσης είναι οπαδός του ρομαντισμού!

Δεν είναι τρολιά!Ο Μπαρμπαρούσης είναι οπαδός του ρομαντισμού!

ΠΗΓΗ AGRINIOPRESS.GR

 Δεν είναι τρολιά… Ο βουλευτής μας της Χρυσής Αυγής, έχει μεταξύ των άλλων πνευματικές ανησυχίες και αναζητήσεις και δεν το κρύβει, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Twitter το εξής κείμενο,(σ.σ.  με φόντο στο προφίλ του γιαταγάνια και καρυοφίλια βεβαίως…): «Ρομαντισμός: Ένα κίνημα πνευματικό ενάντια σε ορθολογισμό και διαφωτισμό…»
Μετά το αρχικό σοκ δεν αντέξαμε και ρίξαμε μια ματιά για τις σχέσεις της Χ.Α. με τον Ρομαντισμό, και προκύπτει το εξής: Πως η Χ.Α. υπερασπίζεται τις αξίες του Ρομαντισμού, ενός «ρωμαλέου κινήματος» όπως το περιγράφουν αρθογράφοι της, «…που γεννήθηκε στα τέλη του 18ου αιώνος και στις αρχές του 19ου αιώνος σαν αντίδραση στον διαφωτισμό της Γαλλικής επαναστάσεως, τον ορθολογισμό και ακόμη σε κάποιες περιπτώσεις και σε ορισμένες μορφές ενός αμφίβολου κλασικισμού. Η δύναμη του ρομαντισμού έχει τις ρίζες της στην φαντασία και πορεύεται πέρα από τον χρόνο προς το Ιδανικό. ..»
Καταλάβατε;
Η συγκεκριμένη επιχειρηματολογία, φαίνεται πως συνεπήρε τον συμπατριώτη μας βουλευτή, που έσπευσε να την προωθήσει. Όπως φαίνεται όμως από τα σχόλια, δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης… Κρίμα… Εμεις μια ερώτηση να κάνουμε. Ο βουλευτής ξέρει τι ανεβάζουν οι συνεργάτες του στον λογαριασσμό του στο Twitter;

pre-twiiter-mparmparousis3 pre-twiiter-mparmparousis1 pre-twiiter-mparmparousis2

Και αν νομίζετε πως τα είδατε όλα, ιδού και η χαριστική βολή:

pre-twiiter-mparmparousis4

Send this to a friend