• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 18:14

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αυτά είναι! Δύο χιλιόμετρα στο χιόνι περπάτησε ο Τσίπρας για να φτάσει στο Νταβός

Θύμα «μποτιλιαρίσματος» στο Νταβός έπεσε εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης και του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική αποστολή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, κατά την προσέλευσή της στο ελβετικό θέρετρο, η κυβερνητική αποστολή εγκλωβίστηκε στην κίνηση καθώς είχαν σχηματιστεί ουρές από ακινητοποιημένα οχήματα που προσέρχονταν στο Νταβός.

Ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να αποφύγει καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματός του περπάτησε για περίπου 2 χιλιόμετρα που απέμεναν μέχρι τον προορισμό τους.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με μικρή καθυστέρηση με τον ελληνικής καταγωγής επενδυτή Άντριου Λιβέρης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής εταιρείας Delhaize, Ντικ Μπερ. Τελικά ο κ. Τσίπρας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Φόρουμ, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του και πάλι με τα πόδια.

Φωτογραφία του Τσίπρα να κάνει πεζοπορία στα χιόνια βέβαια δεν έχει δημοσιευτεί, αλλά τουλάχιστον υπάρχει αυτή με τον βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο να πηγαίνει και αυτός με τα πόδια καθώς και μερικές ακόμη που δείχνουν την ταλαιπωρία στις μετακινήσεις. Το χιόνι έφτανε σε σημεία τα δύο μέτρα όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία και δείχνουν οι φωτογραφίες.

Send this to a friend