Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έφεραν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να αποθεώσουν τον Τσίπρα στην Ιθάκη! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φαίνεται πως ανάμεσα στο πλήθος που αποθέωσε και αγκάλιασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο νησί της Ιθάκης, όπου πήγε για να βγάλει διάγγελμα για την έξοδο από τα Μνημόνια, δεν ήταν μόνο κάτοικοι ή τουρίστες, αφού αποδεικνύεται πως ήταν ανάμεσά τους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε πολιτευτές είτε βουλευτές, ή άλλα στελέχη που δεν είναι ευρέως γνωστά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αφενός η βουλευτής Κεφαλληνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, που ήταν μέσα σε όλα τα πλάνα αποθέωσης του πρωθυπουργού, τον οποίο υποδέχθηκε φιλώντας τον, τον συνόδευσε στη βόλτα του στο νησί, αλλά και στη σύσκεψη στο δημαρχείο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με όσα καταγράφονται από όσους βρέθηκαν στο νησί, οι φανατικοί υποστηρικτές του πρωθυπουργού ήταν επισκέπτες και όχι ντόπιοι, οι οποίοι μάλιστα αφίχθησαν αυθημερόν στην Ιθάκη για να χειροκροτήσουν τον πρωθυπουργό.

To παραπάνω σενάριο ενίσχυσε και ο δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας που παραδέχθηκε με δηλώσεις του την Τετάρτη 22 Αυγούστου στον ρ/σ "ΘΕΜΑ 104,6" πως «δεν ήταν όλοι ντόπιοι στην υποδοχή του πρωθυπουργού». Όπως εξήγησε ο κ. Στανίτσας, ενημερώθηκε επισήμως για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί την τελευταία στιγμή, συνεπώς πρόσθεσε ότι ήταν λογικό κάποιοι από τους συγκεντρωμένους να μην είναι κάτοικοι του νησιού.

Send this to a friend