Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Επιτέθηκαν στη Ραχήλ και της έσπασαν τον καθρέφτη αυτοκινήτου! «Καρφώνει» υπαλλήλους του ΑΝΤ1

Επιτέθηκαν στη Ραχήλ και της έσπασαν τον καθρέφτη αυτοκινήτου! «Καρφώνει» υπαλλήλους του ΑΝΤ1

Επίθεση με κλωτσιές και ύβρεις, που είχε ως αποτέλεσμα να της σπάσουν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της, ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό κατήγγειλε πως δέχθηκε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Μάλιστα, η κα Μακρή ανάρτησε φωτογραφία από τον σπασμένο καθρέφτη του αυτοκινήτου της, σημειώνοντας πως «αυτά είναι τα αποτελέσματα της επίθεσης».

Ειδικότερα, όπως έγραψε η ίδια:

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χθεσινοβραδινής επίθεσης που δέχτηκα ενώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητο μου. Με κλωτσιές και ύβρεις προσπάθησαν να με εκφοβίσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση από άγνωστο σε εμένα άτομο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την δυναμική παρέμβαση του Μετώπου Νίκης στο περιφερειακό συμβούλιο όπου αποκάλυψαν με έγγραφα την απάτη σε βάρος των πολιτών της περιφέρειας Αττικής σχετικά με τα διόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ύβρεις που χρησιμοποιήθηκαν είχαν το ίδιο περιεχόμενο με αυτές από την εκπομπή γνωστών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που έχει εξαπολύσει μέσω υπαλλήλων της επίθεση σε βάρος μου και του πολιτικού φορέα του οποίου είμαι επικεφαλής.

Ευχαριστώ τους δυο αστυνομικούς που προσπάθησαν λίγα λεπτά μετά να συλλάβουν τον δράστη και την άμεση παρέμβαση τους όταν ζητήθηκε η βοήθεια τους.  Ενημερώνω το καθεστώς των κλεφτών και απατεώνων της χώρας ότι τέτοιες ενέργειες δεν με πτοούν και δεν πρόσκειται να σταματήσω να αποκαλύπτω την Βρωμιά του συστήματος που έστησαν σε βάρος της πατρίδος και του λαού μας».

Send this to a friend