• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 08:30

Αθήνα

21 oC

σποραδικές νεφώσεις

Επίθεση Τατσόπουλου σε Κοττάκη: Θα νιώθατε πιο άνετα αν η ΝΔ υμνούσε δικτάτορες

Επίθεση στον διευθυντή της εφημερίδας «Εστία», Μανώλη Κοττάκη εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Επίθεση στον διευθυντή της εφημερίδας «Εστία», Μανώλη Κοττάκη εξαπέλυσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην ανάρτησή του επικρίνει τον κ. Κοττάκη για άρθρο του στη σημερινή εφημερίδα υπογραμμίζοντας πως δεν αμφιβάλλει ότι εκλογικό ακροατήριο στο οποί απευθύνεται η εφημερίδα θα ένιωθε, όπως αναφέρει, πιο άνετα εάν η Νέα Δημοκρατία συμπεριελάμβανε στα ψηφοδέλτιά της επιγόνους πραξικοπηματιών ή υμνούσε δικτάτορες.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

«ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΤΑΚΗ...

Σήμερα ο Μανώλης Κοττάκης, με άρθρο του που δημοσιεύεται στην "Εστία" και αναδημοσιεύεται στη "Δημοκρατία", για πολλοστή φορά... μαλώνει τη Νέα Δημοκρατία που επιλέγει να μην φλερτάρει με τη φιλοχουντική ακροδεξιά, αντιθέτως, επιμένει να την... προκαλεί με υποψηφιότητες όπως του Ψαριανού και τη δική μου και να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ διότι συμπεριέλαβε στο αρχικό προεκλογικό του σποτ τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά. Για να τελειώνουμε, κύριε Κοττάκη. Δεν αμφιβάλλουμε ότι το εκλογικό ακροατήριο στο οποίο εσείς απευθύνεστε θα ένιωθε πιο άνετα εάν η Νέα Δημοκρατία συμπεριελάμβανε στα ψηφοδέλτιά της επιγόνους πραξικοπηματιών ή υμνούσε δικτάτορες, όπως συστηματικά πράττουν οι δύο εφημερίδες σας με την ακροδεξιά αρθρογραφία και τα φιλοχουντικά βιβλία που προσφέρουν στους αναγνώστες τους. Λυπούμαστε σφόδρα εάν δεν είναι η Νέα Δημοκρατία που εσείς επιθυμείτε. Αποταμιεύστε τα κροκοδείλια δάκρυά σας για πιο εποικοδομητική χρήση στο μέλλον κι απευθυνθείτε σε πιο ευήκοα ώτα. Με την Ακροδεξιά -όπως έλεγε και ο αείμνηστος Γεώργιος Ράλλης- δεν χτίζουμε γέφυρες· με την Ακροδεξιά ανοίγουμε τάφρους. Καλημέρα».

Send this to a friend