
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή, βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο σε σχέση με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι.
Η Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες. Ο ίδιος εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου και έγινε η γνωριμία τους.
Πιο συγκεκριμένα, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι σύμφωνα με την σελίδα του στο Linkedin είναι έμπειρος κοινοβουλευτικός σύμβουλος στους τομείς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το εξωτερικό και έχει ένα ευρύ δίκτυο επαφών με βουλευτές, πολιτικούς, δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΜΚΟ και πρεσβείες. Εργάζεται στο Ευρωκοινοβούλιο εδώ και 11 χρόνια και η θέση του βρίσκεται στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Μιλάνο.
Το ζευγάρι απολάμβανε τη βόλτα του στην Κηφισιά, πριν από λίγες ημέρες, όταν ο φακός του NDP τους συνέλαβε για πρώτη φορά μαζί.

Το Instagram του πάντως, μαρτυρά όταν πρόκειται για έναν γοητευτικό άνδρα με αγάπη για το σκι και την ιστιοπλοϊα.
Η Εύα Καϊλή έχει μιλήσει σε παλιότερες συνεντεύξεις της για την επιθυμία της να κάνει τη δική της οικογένεια. «Φυσικά και το σκέφτομαι. Απλώς επειδή πλέον άλλαξαν τα πράγματα, δεν έχω ούτε την πίεση την κοινωνική για να το κάνω νωρίς ούτε αυτή της οικογένειάς μου, για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Άρα, βιολογικά αισθάνομαι ότι είμαι καλά, ότι μπορώ να προσφέρω αυτή τη στιγμή πάρα πολύ στη χώρα μου στα πιο δύσκολα, όμως έχω και ισορροπία στην προσωπική μου ζωή. ‘Εχω προσωπική ζωή, απλά το να μπορέσω να μπω στη διαδικασία να κάνω και παιδιά θέλει περισσότερο χρόνο», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά.
Όσο για το «καμπανάκι» της μητρότητας, αυτό παραδεχόταν ότι δεν το έχει ακούσεi ποτέ. «Άμα άκουγα μια “καμπάνα”, θα στο έλεγα (γέλια). Αλλά όχι. Ξέρω ότι είναι κάτι που θα το ήθελα, αλλά για να το θέλεις πρέπει να βρεις τον σωστό άνθρωπο να σου το προκαλέσει», σημείωνε.
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Καιρός: Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει σήμερα ο υδράργυρος
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 30 Ιουνίου
Ροή Ειδήσεων
06/06/2023 | 20:08
Γιάννης Φλωρινιώτης: Όσα είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη – Οι σκληροί χαρακτηρισμοί για τον Λευτέρη Πανταζή

06/06/2023 | 19:45
Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτός είναι ο 17χρονος μαθητής που καρφώθηκε με τη μηχανή του σε απορριμματοφόρο
06/06/2023 | 19:44
Ελένη Βιτάλη για Λευτέρη Πανταζή: «Νόμιζε ότι μπορεί να μου προτείνει ό,τι ήθελε – Του λέω: εσύ την έχεις δει περίεργα»
06/06/2023 | 19:14
SOS για την Αρκτική: «Μπορεί να μην έχει θαλάσσιους πάγους τον Σεπτέμβριο ήδη από το 2030»
06/06/2023 | 18:57
Ηράκλειο: Την Παρασκευή η απολογία του 36χρονου που μαχαίρωσε την αρραβωνιαστικιά του
06/06/2023 | 18:52
Με εντολή του Τσίπρα μέλη της Εκλογικής Επιτροπής βρέθηκαν στην Κω μετά τον θάνατο της 63χρονης γυναίκας

06/06/2023 | 18:41
Κολωνός: Προφυλακίστηκαν οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης
04/06/2023 | 10:33
Κούρκουλου: Είπα στη μητέρα μου «χρειάζομαι βοήθεια, πρέπει να μου βρεις κάποιον ειδικό»- Πήγα στο Ωνάσειο γιατί νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα
04/06/2023 | 14:46
Ράνια Τζίμα: Σε ποιο νησί βρίσκεται για το τριήμερο μαζί με την οικογένειά της- Η φωτογραφία από την παραλία

04/06/2023 | 15:29
Το σχόλιο του Κοκλώνη για τα μαλλιά της Βανδή και η αντίδρασή της: «Δεν είναι περούκα, είναι κανονικό…»
04/06/2023 | 10:52
J2US: Ενθουσιασμός για την «επιστροφή» της Καλομοίρας στη σκηνή – Φασουλής: «Σε θαυμάζω όσο τίποτα, με συγκινείς»
05/06/2023 | 18:10
Η απάντηση της Sky Express στην Ζέτα Μακρυπούλια – Διέγραψε το βίντεο μετά τα αρνητικά σχόλια η ηθοποιός

05/06/2023 | 09:56
First Dates: Η 22χρονη Ρωσίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις – «Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, να φαίνεται σαν άνδρας»
04/06/2023 | 08:03
Η απάντηση της Γερμανού για τον σάλο που προκλήθηκε με το μπλουζάκι του Κορδώνη- Ζήτησε συγγνώμη ο ίδιος
04/06/2023 | 12:06
Άννα Φόνσου: Να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, αλλά έχω πρόβλημα να υιοθετούν παιδιά

05/06/2023 | 09:13
Αντώνης Κανάκης: Ράκος για την απώλεια του φίλου του – «Ο εγκέφαλός μου αρνείται να το εμπεδώσει»
Σχετικά Άρθρα

«Δεν χαιρετάτε καν, δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό»: Το σχόλιο Μητσοτάκη όταν πέρασε από περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον χαιρέτησαν
