• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 08:42

Αθήνα

22 oC

σποραδικές νεφώσεις

Φεύγει από το Ανάπτυξης και πάει στο Ναυτιλίας του Δρίτσα ο Σταθάκης; Τι είπε στους δημοσιογράφους

Φεύγει από το Ανάπτυξης και πάει στο Ναυτιλίας του Δρίτσα ο Σταθάκης; Τι είπε στους δημοσιογράφους

«Αναβρασμός» εν όψει του ανασχηματισμού της κυβέρνησης, καθώς οι πληροφορίες για ονόματα δίνουν και παίρνουν, ενώ δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια φως στο τούνελ όσον αφορά στην ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

Και αυτό διότι ο πρωθυπουργός δεν έχει ξεκινήσει καν τα τηλεφωνήματα στους υπουργούς ή τουλάχιστον έχει ζητήσει πλήρη μυστικότητα…

Πάντως, ο υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης εκμυστηρεύτηκε σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Thetoc.gr, πως θα φύγει από το υπουργείο του και θα οδεύσει πιθανότατα προς το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το οποίο θα μετεξελιχθεί σε υπερυπουργείο Ναυτιλίας, μεταφορών και Νησιωτικής Πολιτικής, με τον νυν υπουργό Θ. Δρίτσα να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον κ. Τσίπρα να σκέφτεται να μεταφέρει στον κ. Σταθάκη και τις αρμοδιότητες που θα αφαιρεθούν από το χαρτοφυλάκιο του κ. Σκουρλέτη στο Ενέργειας, δηλαδή «όλο το πακέτο των ιδιωτικοποιήσεων» ειδικά στον τομέα της ενέργειας. Ωστόσο στα Προεδρικά Διατάγματα που διέρρευσαν το Ενέργειας ήταν ξεχωριστό υπουργείο.

Send this to a friend