Αθήνα

8 oC

αίθριος καιρός

«Μπηχτές» Γεννηματά για τη στήριξη Τσίπρα σε Μπουτάρη: «Εάν τα άλλα κόμματα δεν έχουν ικανούς υποψήφιους…»

Την απόλυτη στήριξή της στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Mάλιστα, εν μέσω του έντονου «φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε μαζί του υπογραμμίζοντας πως το Κίνημα θα στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχε στηρίξει και στις εκλογές του 2014, σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ δεν παρέλειψε και να ρίξει και τα... καρφιά της στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν τα άλλα κόμματα δεν έχουν ικανούς υποψήφιους ή αναγνωρίζουν την ικανότητα της δημοκρατικής μας παράταξης και του Κινήματος Αλλαγής, καλώς να ορίσουν. Έρχονται στη συνέχεια των δικών μας επιλογών», είπε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» ήταν το σχόλιο του δημάρχου κ. Μπουτάρη προς την κ. Γεννηματά.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης η φασιστική επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα ο Γιάννης Μπουτάρης, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, με τη Φώφη Γεννηματά να την καταδικάζει.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου και Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου.

Send this to a friend