• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 15:06

Αθήνα

23 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

«Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια», είπε η Γαλάνη στον Μπακογιάννη, κάνοντας βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τη Δήμητρα Γαλάνη στον Κεραμεικό όπου ζει μόνιμα και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τη Δήμητρα Γαλάνη στον Κεραμεικό όπου ζει μόνιμα και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

«Λένε ότι η μουσική μου είναι καλή. Είναι γιατί έχω καλή μπάντα», είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων η Γαλάνη, τονίζοντας ότι τα κόμματα οφείλουν να μείνουν μακριά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Ο καλός αυτοδιοικητικός πρέπει να είναι μαέστρος της ορχήστρας», της απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Η λογική της αυτοδιοίκησης είναι να ξεπερνάς γραμμές και να κάνεις συνθέσεις».

Συζήτησαν για όλα όσα απασχολούν τους κατοίκους της Αθήνας, για τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, την παράνομη στάθμευση, την καθαριότητα, την ηχορύπανση...

«Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια. Δουλέψατε αυτή η ομάδα, όχι μόνο εκεί, αλλά και στην Περιφέρεια και κάνατε πολύ σοβαρή δουλειά. Γι’ αυτό σου λέω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά», ανέφερε η Γαλάνη με τον Μπακογιάννη να της απαντά: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Θα χρειαστούμε βοήθεια από ανθρώπους σαν κι εσένα. Για να μετατρέψουμε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τις γειτονιές σε ένα μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο».

Δείτε τη συζήτησή τους:

Send this to a friend