Αθήνα

7 oC

αίθριος καιρός

Οι Καραμανλικοί επιτίθενται στον Μωραΐτη και δεν καταλαβαίνουν οτι ο Παπανδρέου δεν είναι Καραμανλής...

Οι Καραμανλικοί επιτίθενται στον Μωραΐτη και δεν καταλαβαίνουν οτι ο Παπανδρέου δεν είναι Καραμανλής...

Ψυχολογική αναστάτωση στους καραμανλικούς κύκλους αλλά και μίνι ενδοκαραμανλική διένεξη προκάλεσε η κυριακάτικη επίθεση του Θάνου Μωραΐτη  (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ) στον Κώστα Καραμανλή για την... διάσημη πλέον διαρροή στη REAL NEWS οτι ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε καλύτερες διαπραγματευτικές δυνατότητες το 2010 από τον Αλέξη Τσίπρα το 2015.

Το προφίλ του πρώην βουλευτή στο Facebook δέχτηκε "ντου" από πρόσωπα που δηλώνουν fans της σελίδας "Πυρήνας υποστηρικτών Καραμανλή" εως και υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα.

Την επόμενη μέρα όμως ο πρώην βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Μαρίνος, σε άρθρο του στα parapolitika.gr με τίτλο "Κάτω τα χέρια από τον Καραμανλή" επιτέθηκε στον Θάνο Μωραΐτη. Μεταξύ άλλων έγραψε : "Θλίψη και μόνον προκαλεί η ελεεινή αναφορά του κ. Θάνου Μωραΐτη για δήθεν ανίερη συμμαχία Τσίπρα-Καραμανλή. Ο κ. Μωραΐτης φρόνιμο είναι να σιωπά γιατί η κυβέρνηση στην οποία μετείχε έχει την αποκλειστική ευθύνη για το κατάντημα της χώρας".

Μάλιστα, απηύθυνε και ρητορικό ερώτημα στο οποίο όμως ο δαίμων του τυπογραφείου δεν έβαλε στο τέλος το ερωτηματικό...: "Άτολμος και άβουλος ο διορατικός ηγέτης, ο πρωθυπουργός των μεγάλων εθνικών επιλογών, ο ανυποχώρητος θεματοφύλακας των Ελληνικών συμφερόντων" (σσ ναι ναι εννοεί τον... Καραμανλή).

Έλα όμως που αυτό δεν άρεσε σε αρκετούς Καραμανλικούς οι οποίοι θεώρησαν οτι ο Μαρίνος κάνει με αυτό τον  τρόπο πιο γνωστή την αντικαραμανλική δήλωση του Μωραΐτη. Έτσι, blog καραμανλικών καλούσε το γραφείο Καραμανλή "να ελέγξει επιτέλους ποιος βγαίνει και τον υπερασπίζεται".

Το ίδιο blog σε νέο άρθρο του αναφέρει οτι "οι γνήσιοι καραμανλικοί δεν τσίμπησαν".

Χθες όμως υπήρξε και νέα συνέχεια! Τα parapolitika.gr υποστηρίζουν οτι "μόνο τυχαία δεν είναι η επίθεση του Θάνου Μωραΐτη στον Κώστα Καραμανλή. Τα λόγια του Μωραΐτη, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως απηχούν τις προσωπικές απόψεις του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου, για τον Κώστα Καραμανλή.  Από την Παναγή Κυριακού πάντως, δεν θέλουν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο για την συγκεκριμένη τοποθέτηση, λέγοντας πως ο κόσμος καταλαβαίνει τι νόημα έχουν αυτές οι επιθέσεις".

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ...ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΑΒΕΡΝΕΣ 

ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......

ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΜΠΑΝΑΚΙΑ, ΟΥΖΑΚΙΑ ΚΤΛΠ

ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !

Send this to a friend