• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 03:55

Αθήνα

6 oC

αίθριος καιρός

Γιώργος Δημητρακόπουλος: Στα δικαστήρια ο πρώην ευρωβουλευτής με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας που έχει... η μητέρα του

Στα δικαστήρια μετά τις μηνύσεις που υπεβλήθησαν και από τις δυο πλευρές, φαίνεται ότι θα λυθεί η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας και τον γιο της ιδιοκτήτριας του εντύπου, πρώην ευρωβουλευτή Γιώργο Δημητρακόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, εμπόδισε τον πρώην ευρωβουλευτή να επισκεφθεί την ηλικιωμένη μητέρα του, Δανάη Δημητρακοπούλου, στο σπίτι της στη Λάρισα.

Ο κ. Μιχαλόπουλος, αφού εμπόδισε τον κ. Δημητρακόπουλο να μπει στο σπίτι της ημέρας του, υπέβαλλε εναντίον του μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Ο κ. Δημητρακόπουλος ανταπάντησε καταθέτοντας και εκείνος, με τη σειρά του, μήνυση κατά του κ. Μιχαλόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος στη μήνυση αναφέρει ότι την Παρασκευή 17.08.2018 θέλησε να επισκεφθεί την ηλικιωμένη μητέρα του στο σπίτι της στη Λάρισα  διότι  παρά τις προσπάθειες του το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε σταθεί αδύνατον να επικοινωνήσει μαζί της και φθάνοντας εκεί, βρήκε την εξωτερική πόρτα της αυλής κλειδωμένη με λουκέτο, ενώ την πρόσβαση  του  στο διαμέρισμα της  μητέρας εμπόδισε υπάλληλος εταιρείας Security ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Μιχαλόπουλο για την άφιξη  του κ. Δημητρακόπουλου.

Στη μήνυση αναφέρεται ακόμη ότι ο  κ. Μιχαλόπουλος ήρθε επί τόπου και  απαγόρεψε την είσοδο του  πρώην ευρωβουλευτή  στο σπίτι της μητέρας. του παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα να ρυθμίζει τις οικογενειακές τους σχέσεις και υποθέσεις.

Ο κ. Μιχαλόπουλος και ο υπάλληλος της εταιρείας Security εισήλθαν στο διαμέρισμα της μητέρας του, ανοίγοντας την πόρτα με κλειδιά που είχαν στην κατοχή τους, χωρίς να κτυπήσουν το  κουδούνι και άρα, κατά τον κ. Δημητρακόπουλο, υπάρχει σχέδιο παρεμπόδισης της προσωπικής επαφής με την μητέρα του.

Ο κ. Δημητρακόπουλος στη μήνυσή του εκφράζει την ανησυχία του και το φόβο του για τις συνέπειες που μπορούν να έχουν στην υγεία και στην ασφάλεια της μητέρας του τα όσα διαδραματίζονται.

Την υπόθεση του κυρίου Δημητρακόπουλου αναλαμβάνει ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Send this to a friend