Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Νέο βιβλίο από τον πρ. υπουργό Οικονομικών – Τι έγραψε ο Γ. Παπαχρήστος

Για το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μετά το «Game Over», το «Με κάθε τίμημα – Η μάχη για το μέλλον της Ευρώπης» από τις εκδόσεις Παπαδοπούλου, γράφει σε σχόλιό του στη στήλη του στα «ΝΕΑ» ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γ. Παπαχρήστος για τον Γ. Παπακωνσταντίνου και το βιβλίο του:

«Μπορείς να έχεις οποιαδήποτε άποψη για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις ότι στην κρίσιμη περίοδο της χρεοκοπίας της χώρας σήκωνε τον σταυρό του μαρτυρίου και τον σήκωσε ως το τέλος. Ο Γιώργος που ζει πλέον αποτραβηγμένος από την πολιτική ζωή της χώρας ίσως και αποτέλεσμα της πικρίας που ένιωσε όταν τον παράτησαν όλοι τότε που έδινε την προσωπική του μάχη στο Ειδικό Δικαστήριο, συνέγραψε καινούργιο βιβλίο (τρόπον τινά μια συνέχεια του ‘’Τhe party is over’’).

Το βιβλίο που έχει τίτλο «Με κάθε τίμημα – Η μάχη για το μέλλον της Ευρώπης’’ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδοπούλου, είναι κατά τον συγγραφέα του ‘’μια περιγραφή της μάχης για το μέλλον της Ευρώπης, μια μάχη για τη μορφή και την κατεύθυνση, το περίγραμμα και τα συστατικά της στοιχεία, τις αρχές, τις αξίες και τους κανόνες λειτουργίας τους και σε τελική ανάλυση για τη ψυχή της. για το πους αντιπροσωπεύει και αν προσφέρει και σε ποιους όσα έχει υποσχεθεί’’.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανιχνεύει, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος με το βιβλίο αυτό, ‘’ποια νέα πολιτική ελληνική αρχιτεκτονική χρειάζεται η Ευρώπη για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σε μια ταχύτατα μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία, αλλά και να απαντήσει στο αίτημα για περισσότερη δημοκρατία και ευημερία’’».

Ραχήλ Μακρή: Σε παραλήρημα «μοιράζει» μηνύσεις για την εμετική ανάρτησή της για τον θάνατο του Ν. Ζαχαριάδη
Η Ελληνική Λύση αντιδρά για τον Σκοπιανό διαιτητή στο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!
Ο Βαξεβάνης «βλέπει»… θέμα με τις δηλώσεις Δένδια! «Λίγο μετά την παρέμβαση Καραμανλή επανέφερε τις πάγιες θέσεις της Ελλάδας»
Συνεργάτες του Τσαβούσογλου ήθελαν να «φιμώσουν» τον Δένδια – Η φαρμακερή» ατάκα του Έλληνα ΥΠΕΞ (vid)
Η ατάκα Δένδια σε Τσαβούσογλου μετά τη σύγκρουση: «Ελπίζω να μην ακυρώσεις την πρόσκληση σε δείπνο γιατί πεινάω εξαιρετικά»
Γεωργιάδης για Πελώνη: «Είχε υποχρέωση ως δημοσιογράφος να ασκεί κριτική και στη ΝΔ και στα στελέχη της»