Αθήνα

26 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γρηγόρης Νιώτης: Δεν έχω καμία επαφή με Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκάθαρη θέση απέναντι στα σενάρια και τις πληροφορίες που τον έφερναν να συζητά με τον Αλέξη Τσίπρα. Τι αναφέρει σε επιστολή που έστειλε στο site parapolitika.gr.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τα διαψεύδει κατηγορηματικά, στέλνοντας, μάλιστα και σχετική επιστολή στα parapolitika.gr, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Με την παρούσα μου επιστολή επιθυμώ να διαψεύσω κατηγορηματικά οτι τάχα υπήρξε προσέγγιση , είτε άμεση, είτε έμμεση, προς εμέ, από τον κ. Τσίπρα η τον Συριζα η άλλον τρίτον. Πως Άλλωστε; Από το 2012 έχω αυτοβούλως θέσει εαυτόν εκτός ενεργού Πολίτικης. Άπλα γιατί θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος δι εμέ. 35 Χρονιά είναι ήδη πολλά. Η απόφαση μου αυτή δεν άλλαξε, ούτε για το ΠΑΣΟΚ, ούτε για το ΚΙΔΗΣΟ, ούτε για το ΚΙΝΑΛ, δηλ για τον Πολιτικό Χώρο που ανήκω. Είναι δε Οριστική και αμετάκλητη. Επίσης από το 2012 δεν συμμετέχω στην Κομματική Επιτροπή Αποδήμων, ούτε πρόκειται να αναμειχθώ στην διαδικασία ψήφου των Αποδήμων μας. Απλά γιατί αυτό είναι υπόθεση των ίδιων, ως Πολιτών με δικαίωμα ψήφου. Αλλά και η ανάμειξη οιουδήποτε εκ των πρώην Υπουργών, ελάχιστη η καθόλου επιρροή θα είχε.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΩΤΗΣ, τ. Υφυπουργός Αποδήμου Ελληνισμού.

Νατάσα Καραμανλή: Το συγκινητικό βίντεο για τα δίδυμα παιδιά της που σήμερα γίνονται 18
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Μαρία Σάκκαρη: Ποζάρουν αγκαλιά στο Παρίσι- Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες
Παιδιά «ανέκριναν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω οδηγός τραίνου (ΒΙΝΤΕΟ)
Πολάκης: Είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Συνυπογράφει για «γενίτσαρους της νέας τάξης πραγμάτων»
Εξεμάνη ο Τσίπρας στη Βουλή – Δεν τού έδινε το λόγο ο Τασούλας! «Φιμώνετε κάθε αντίθετη φωνή» – «Διακόπτω τη συνεδρίαση»
Ανδρέας Λοβέρδος: Παρουσιάζει την υποψηφιότητά του στις 16 Ιουνίου