Αθήνα

 

10 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

karystianou scaled e1739350798392
Καρυστιανού για Βασίλη Καλογήρου: Έκπληκτη διαβάζω πως ανέλαβε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες…»: Ξέσπασμα Ψαριανού για τους επικριτές του για τον διορισμό στον Πικραμμένο

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε με ένα διαδικτυακό ξέσπασμα σε όσους τον κατηγορούν για την πρόσληψή του ως συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.

Δείτε επίσης

Μην δοκιμάζετε παπούτσια έξω από καταστήματα! Άδ. Γεωργιάδης: Θα σταματήσουμε το click away
Κορονοϊός: Παγώνη – «Ούτε Απόκριες, ούτε Πάσχα θα κάνουμε με κανονικές συνθήκες»

«Τρολ, πατσαβούρια, καγκεμπίτες, φυλλάδες, φυλλάδια, ιοί και θυγατέρες κι άλλες δυστυχισμένες υπάρξεις, έπιασαν δουλειά. Ε, τοσον καιρό περίμεναν!», σχολίασε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο twitter.

Σημειώνεται πως ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ χωρίς να εκλεγεί, θα είναι συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ειδικότερα, ο κ. Ψαριανός ήταν υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές του 2019 και κατετάγη 13ος, λαμβάνοντας 11.189 ψήφους, με τη ΝΔ να εκλέγει 9 βουλευτές σε αυτή την εκλογική περιφέρεια.

Όσον αφορά στην πρόσληψή του όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ΦΕΚ «επιτελικό Κράτος: Οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης» (Α’ 133) (…) και το π.δ. 83/2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 121), προσλαμβάνεται από 1-11-2020 ο Γρηγόριος Ψαριανός του Νικολάου σε θέση συνεργάτη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας».

Ποιός είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ο Γρηγόρης Ψαριανός γεννήθηκε στο 1954 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Βιομηχανική σχολή του Πειραιά. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως τον Αθήνα 984, τον Flash 961, τον 941 Επικοινωνία και τον SevenX και τον ΑΝΤ1. Έχει ασχοληθεί επίσης με τον αθλητισμό καθώς ήταν ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της εταιρίας λαϊκής βάσης φίλων της ΑΕΚ «ΕΝΩΣΗ 1924», ενώ διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ. Διετέλεσε μέλος του γνωμοδοτικού συμβουλίου του φεστιβάλ Αθηνών και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Αδελφός της μητέρας του ήταν ο καπετάνιος του ΕΛΑΣ, Νικηφόρος.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ, της ΔΗΜΑΡ και του Συνασπισμού. Μέχρι το 1987, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, ενώ πριν από την προσχώρησή του εκεί είχε δραστηριοποιηθεί στο ΚΚΕ Εσωτερικού.

Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Αττικής Γης» και εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος.

Εξελέγη βουλευτής Β’ Αθηνών, στις εκλογές του 2007 και του 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ, του 2012 με τη Δημοκρατική Αριστερά και του 2015 με το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Λοβέρδος: «Έτσι γεννήθηκε μέσα μου η ιδέα να δείρω τον Τσίπρα… τότε θα του έσπαγα τη μύτη»

«Δεν το έκανα για τα χρήματα, αλλά για την πατρίδα μου», είπε ο 56χρονος μάγειρας που συνελήφθη για κατασκοπεία

Κορονοϊός: Πέθανε 47χρονη ένστολη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών, έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρής μάχης με τον ιό

Ροή Ειδήσεων

the etr 470 in the hellenic train livery (cropped)

18/02/2025 | 23:12

Επιβάτης μαχαίρωσε εργαζόμενο της Hellenic Train μέσα στο τρένο

18/02/2025 | 22:54

Τραγωδία στην Ισπανία: Μία 90χρονη πέθανε από ασιτία επειδή «έφυγε» πρώτος ο 63χρονος γιος της που την τάιζε

18/02/2025 | 22:34

Άγιος έρωτας – επόμενα επεισόδια: Ο Χάρης προκαλεί την οργή του Μαρκόπουλου

18/02/2025 | 22:10

Τζόκερ κλήρωση 2873: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

18/02/2025 | 22:06

Κωνσταντίνος Παντελίδης για Ρουσσέτο Δημητρόγλου: «Κάθε χρόνο στις 18 Φλεβάρη βγαίνει και λέει κάτι κακό για εμένα»

18/02/2025 | 21:55

Μαρίνα Σπανού: «Πάθαινα κρίσεις πανικού, έμπλεκα με ανθρώπους χειριστικούς στη ζωή μου κυρίως σε ερωτικό επίπεδο»
pope francis

18/02/2025 | 21:44

Με αμφοτερόπλευρη πνευμονία ο Πάπας Φραγκίσκος – «Η διάθεσή του είναι καλή», λέει το Βατικανό

18/02/2025 | 21:34

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι βράδυ γυμναστήριο και βλέπω στο βάθος μια οπτασία, ήταν η Βάνα Μπάρμπα»

18/02/2025 | 21:27

Missing alert για τον 21χρονο Γερμανό που εξαφανίστηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς
screenshot 25

18/02/2025 | 21:21

The Chase: Η Μαρία Μπεκατώρου ευχαρίστησε τον Άλαν Σκοτ για τα μπότοξ

18/02/2025 | 21:01

Βασίλης Καλογήρου: Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας για την κηδεία του 39χρονου

18/02/2025 | 20:53

Πάνω από 50 δισ. δολάρια χρειάζονται για την ανοικοδόμηση της Γάζας, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα
aa1yjxf1

18/02/2025 | 20:41

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Οι «χιονοεπιθέσεις» στην Αττική με «υπέρυψηλής ανάλυσης μοντέλο» για την κακοκαιρία Coral

18/02/2025 | 20:26

Δεν περιμένω σεισμό μεγαλύτερο από 5,5 Ρίχτερ, εκτιμά ο καθηγητής Ζεληλίδης

18/02/2025 | 20:21

Κάτι κινείται στο μεταναστευτικό
6251572
Κάτι κινείται στο μεταναστευτικό
screenshot 44
Στέφανος Κασσελάκης: «Προσκυνούσα ο ερωτικός μου προσανατολισμός να είναι στρέιτ και όχι γκέι»
screenshot 14
Χαμός στη δίκη του Πάνου Καμμένου με μάρτυρα κατηγορίας τον Νίκο Κοτζιά: Απειλές, καταγγελίες και παρέμβαση της αστυνομίας
giogiakas2
Αμήχανη στιγμή στη Βουλή: Η αντίδραση Μητσοτάκη όταν τον πλησίασε ο Γιόγιακας – Οι προκλητικές δηλώσεις
screenshot 19
Σκέρτσος: Αν δεν ήμουν πολιτικό πρόσωπο θα κατέβαινα και εγώ στην πορεία για τα Τέμπη
screenshot 18
Ο Γιάννης Κουράκης επισκέφτηκε τα μαρτυρικά Καλάβρυτα