Αθήνα

11 oC

αυξημένες νεφώσεις

Ο Πολάκης δήλωσε φόρτο εργασίας αλλά ήταν στο καφενείο της βουλής - Ποιος τον "κάρφωσε"

Ο Πολάκης δήλωσε φόρτο εργασίας αλλά ήταν στο καφενείο της βουλής - Ποιος τον "κάρφωσε"

Ο φόρτος εργασίας του υπουργού τελικά ήταν... καφεδάκι στο καφενείο της βουλής. Ο λογος για τον υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη που έκανε "κοπάνα" από τις επικαιρες ερωτήσεις στις οποίες έπρεπε να απαντήσει όμως... συνελήφθη τελικά στο καφενείο της βουλής  Το "κάρφωμα" το έκανε ο Βασίλης Κεγκέρογλου: «Υπουργός που επικαλείται φόρτο εργασίας βρίσκεται τώρα στο καφενείο της Βουλής».

[adsense]

«Λασπολογείτε εναντίον υπουργών της κυβέρνησης. Είναι αδιανόητο να αφήνετε τέτοιες αιχμές κατά όλων των υπουργών που απουσιάζουν» εξεμάνη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

«Δεν λασπολογώ κατά πάντων εγώ είπα για τον έναν υπουργό που επικαλέστηκε φόρτο εργασίας» επέμεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χωρίς πάντως να κατονομάσει το κυβερνητικό στέλεχος. «Αυτός είναι εμπαιγμός του Κοινοβουλίου και αντί να κατακρίνετε τους βουλευτές θα έπρεπε να κατακρίνετε τους υπουργούς» είπε ο κ. Κεγκέρογλου απευθυνόμενος και προς τον κ. Κρεμαστινό.

«Το προεδρείο της Βουλής δεν είναι αρμόδιο να κυνηγά τους υπουργούς» δικαιολογήθηκε εκείνος.

Μπαργιώτας: Πιο σημαντικός ο φραπές...
«Φαίνεται πως για κάποιους ένας φραπές στο κυλικείο της Βουλής είναι σημαντικότερος από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Για πολλοστή φορά ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ακύρωσε την συζήτηση επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης που αφορούσε την τραγική κατάσταση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, επικαλούμενος φόρτο εργασίας», κατήγγειλε ο βουλευτής του Ποταμιού Κωνσταντίνος Μπαργιώτας και πρόσθεσε:

«Επιδεικνύοντας πλήρη περιφρόνηση στο κοινοβούλιο ο κ. Πολάκης άραξε κυριολεκτικά με τις ώρες στο καφενείο της Βουλής, απολαμβάνοντας τον φραπέ του, την ώρα που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στην αίθουσα της Oλομέλειας.

Send this to a friend