Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η απάντηση του Θεόδωρου Φορτσάκη μετά το «βομβαρδισμό» μηνυμάτων

Μετά τον καταιγισμό μηνυμάτων από τον υποψήφιο βουλευτή στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Θεόδωρο Φορτσάκη, ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση.

Μετά τον καταιγισμό μηνυμάτων από τον υποψήφιο βουλευτή στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Θεόδωρο Φορτσάκη, ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση.

«To SMS που εστάλη το πρωί της Παρασκευής ήταν λάθος. Το έστειλα σε ανθρώπους που δεν έπρεπε να το έχω στείλει, καθώς δεν είχα ζητήσει την άδειά τους. Τους ζητώ συγγνώμη και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν πρόκειται να τους ενοχλήσω ξανά. Με τη φασαρία των εκλογών ανακατεύτηκαν τα συγκεκριμένα τηλέφωνα. Τα είχα πάρει από φίλους μου και ήταν ανακατεμένα. Δυστυχώς μπήκαν στην αποστολή κατά λάθος. Ζήτησα συγγνώμη και δεν θα επαναληφθεί».

Αυτό δήλωσε αποκλειστικά στο ethnos.gr ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής έστειλε μαζικά εκατοντάδες SMS σχετικά με τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αν και δεν είναι γνωστός ο αριθμός των μηνυμάτων που εστάλησαν, αν λάβει κάποιος υπόψιν ότι δημιουργήθηκε και σελίδα με την ονομασία «θύματα παραβίασης του GDPR από τον Θεόδωρο Φορτσάκη». Μάλιστα, στις πληροφορίες αναφέρονται τα εξής: «Είσαι κι εσύ ένα θύμα παραβίασης του GDPR από τον Θεόδωρο Φορτσάκη; Έπινες κι εσύ το καφεδάκι σου πρωϊνιάτικα όταν σου έσκασε το μήνυμα με την "Τόλμη και Εμπειρία" στο κινητό και έκανες εικόνα τη φάτσα του και σου βγήκε ο καφές από τη μύτη; Ένωσε τη φωνή σου με τις δικές μας!».

Send this to a friend