Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ηχηρό μήνυμα Καραμανλή από τα Βλάχικα της Βάρης: “Αλάνι Αλέξη στα πιο δύσκολα έτυχες! Όχι σαν τον ΓΑΠ που τα χε όλα λυμένα!”(ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Κώστας Καραμανλής είναι εδώ! Και έφτασε η ώρα να σπάσει τη σιωπή του. Σε μια συγκλονιστική, προσωπική εξομολόγηση στη Real, μέσα από τα τα Βλάχικα της Βάρης, στέλνει ηχηρό μήνυμα στήριξης στον δύσκολο αγώνα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτόν, τον πραγματικά δύσκολο αγώνα και όχι εκείνον το 2010, τότε που όλα ήταν ευκολάκια…. Και μας αποκαλύπτει […]

Ο Κώστας Καραμανλής είναι εδώ! Και έφτασε η ώρα να σπάσει τη σιωπή του. Σε μια συγκλονιστική, προσωπική εξομολόγηση στη Real, μέσα από τα τα Βλάχικα της Βάρης, στέλνει ηχηρό μήνυμα στήριξης στον δύσκολο αγώνα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτόν, τον πραγματικά δύσκολο αγώνα και όχι εκείνον το 2010, τότε που όλα ήταν ευκολάκια….

Και μας αποκαλύπτει ο Κώστας Καραμανλής οτι “ο Γιώργος Παπανδρέου είχε λέει καλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης το 2010 από τον Αλέξη Τσίπρα”.

Επιτέλους, ο Κώστας Καραμανλής σκίζει το πέπλο του ψέματος και αποκαλύπτει πώς ο Γιώργος Παπανδρέου επινόησε το έλλειμμα του 16% ενώ παραλάμβανε μια ανθηρή οικονομία που έτρεχε με χίλια. Τότε, που ο Παπανδρέου είχε στο πλευρό του όλη την Ευρώπη, τότε που δεν εκβίαζε κανένας, τότε που έβρεχε μηχανισμούς στήριξης, τότε που έβγαιναν από τα καπέλα τα πλεονάσματα! Τότε που όλα ήταν τόσο εύκολα, τότε που ο Παπανδρέου τα χε όλα λυμένα….

Μέτα από τέτοια αποκαλυπτική εξομολόγηση δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο….

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!

karamanlis-fagito-660_1_0 (1)

image

tsarasvou-europress1

 

Εξομολόγηση Νίκου Παπανδρέου: «Είχα καρκίνο αλλά τον ξεπέρασα»
Γιώργος Παπανδρέου: Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού
Μιλένα Αποστολάκη σε Ν.Παπανδρέου: Ο Γιώργος έπεσε εξαιτίας του διχαστικού και ολέθριου δημοψηφίσματος που ήθελε να κάνει
Ο Βασίλης Κικίλιας βοήθησε μητέρα και γιο που έπεσαν θύματα τροχαίου στο Γκάζι
Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ: Τι αλλάζει στα γραφεία του κόμματος (φωτογραφίες)
Σε φαρμακείο μαζί με την κόρη του ο πρωθυπουργός για την προμήθεια self test (ΒΙΝΤΕΟ)