Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Χώρισε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας δείχνει τον δρόμο της Ενότητας

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας που υπερψηφίστηκε ομόφωνα από τα 11 μέλη της, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας που υπερψηφίστηκε ομόφωνα από τα 11 μέλη της, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Η ενότητα της παράταξης είναι πρωταρχικό μέλημα όλων μας…!

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη εποχή για την χώρα. Η κυβέρνηση ξεπουλά αντί πινακίου φακής την δημόσια περιουσία, οι φόροι σαρώνουν το εισόδημα των νοικοκυριών, η αβεβαιότητα συνεχίζει να στοιχειώνει την οικονομία της χώρας.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική συμπαράταξη έχουν την υποχρέωση να τιμήσουν την ιστορία του δημοκρατικού χώρου, αλλά και να αποτελέσουν τον καταλύτη για την αναγέννηση της χώρας.

Η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά όλο το προηγούμενο διάστημα κατάφερε να θέσει τις βάσεις για την επαναπροσέγγιση κοινωνικών ομάδων που πρέπει να εκφράζει ένα προοδευτικό κόμμα.

Παρέλαβε ένα κόμμα σε πλήρη αναντιστοιχία με τις κοινωνικές ομάδες που σήκωσαν τον ήλιο ψηλά στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης και στα χρόνια της προεδρίας της κατάφερε να αποκαταστήσει πολλές από αυτές τις σχέσεις.

Είναι υγιές για ένα κόμμα το να υπάρχουν διαφωνίες όταν αυτές αφορούν προγραμματικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά, για να προσεγγίσουμε τις διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Για αυτό τον λόγο η απόφαση της προέδρου για διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ αποτελεί κορυφαία πράξη ενότητας.

Επιστρέφουμε στην δουλειά, προκειμένου να καταρτίσουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διακυβέρνησης, το προοδευτικό σχέδιο Ελλάδα, όπως έχει σκιαγραφήσει η πρόεδρος που θα εγγυάται την ανάπτυξη, την δίκαιη κατανομή των βαρών της κρίσης, αλλά και του πλούτου.

Ας μην γίνουμε εμείς η αιτία που η πατρίδα μας θα περάσει από μια κακή κυβέρνηση, όπως είναι αυτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην κυβέρνηση των εμπρηστών της περιόδου 2004-2009.

Ας γίνουμε η λύση στα προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Η κοινωνία στρέφεται στο ΠΑΣΟΚ και την δημοκρατική συμπαράταξη. Πλέον μας ακούνε!

Ας μην τους απογοητεύσουμε!»

Νατάσα Καραμανλή: Το συγκινητικό βίντεο για τα δίδυμα παιδιά της που σήμερα γίνονται 18
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Μαρία Σάκκαρη: Ποζάρουν αγκαλιά στο Παρίσι- Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες
Παιδιά «ανέκριναν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω οδηγός τραίνου (ΒΙΝΤΕΟ)
Πολάκης: Είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Συνυπογράφει για «γενίτσαρους της νέας τάξης πραγμάτων»
Εξεμάνη ο Τσίπρας στη Βουλή – Δεν τού έδινε το λόγο ο Τασούλας! «Φιμώνετε κάθε αντίθετη φωνή» – «Διακόπτω τη συνεδρίαση»
Ανδρέας Λοβέρδος: Παρουσιάζει την υποψηφιότητά του στις 16 Ιουνίου