• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 20:18

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Η «πληρωμένη» απάντηση ΠΑΣΟΚογενών του ΣΥΡΙΖΑ σε εντός του κόμματος επικριτές τους για το «τι στελέχη έβγαλε το ΠΑΣΟΚ»

Μεγάλη συζήτηση διεξάγεται τόσο δημόσια όσο κι ιδιωτικά σχετικά με τον «κίνδυνο» που υπάρχει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα «νέο και κακό» ΠΑΣΟΚ.

Μεγάλη συζήτηση διεξάγεται τόσο δημόσια όσο κι ιδιωτικά σχετικά με τον «κίνδυνο» που υπάρχει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα «νέο και κακό» ΠΑΣΟΚ.

Η συζήτηση περί «Πασοκοποίησης» -όχι τόσο υπό τη διεθνή έννοια pasokification- εξακολουθεί να διεξάγεται σε έντονο βαθμό αλλά και να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ορισμένα από τα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως η πλευρά των 53+) δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για το γεγονός ότι η διεύρυνση προχωρά, κυρίως, με πρώην μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ κι όχι τόσο με ανθρώπους που ανήκουν στην παραδοσιακή Αριστερά.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ που διεξήχθη στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, ηχηρή ήταν η απάντηση που έδωσε στέλεχος προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, προς όλους όσους αμφισβητούν την αγωνιστικότητα και τη διαδρομή των ανθρώπων που προέρχονται από το άλλοτε κραταιό Κίνημα και συμμετέχουν πλέον στο νέο εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα το «Πασοκογενές» μέλος της Κ.Ε.Α και εκπρόσωπος της «Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας», η οποία συμμετέχει στο εγχείρημα της διεύρυνσης και του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, τόνισε ότι «το 1981 ''έβγαλε'' τον Τσοχατζόπουλο αλλά ''έβγαλε'' και τον Αναστάση Πεπονή». 

Send this to a friend