Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Και η αντιπροεδρία θέλει τη νεαρά της! Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο πλάι του Δραγασάκη

Σε θέση-«κλειδί» στην κυβέρνηση τοποθετήθηκε ακόμη μια νεαρή γυναίκα, στα πρότυπα των υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και της υπεύθυνης του γραφείου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

Πρόκειται για την Ηρώ Ζαβογιάννη, που όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αναβάθμισε από μετακλητή υπάλληλο που υπηρετούσε στο πολιτικό του γραφείο σε θέση Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά όσα γράφει ο «Βηματοδότης»:

«Η Ηρώ Ζαβογιάννη, η οποία από το Νοέμβριο του 2015 παρείχε τις υπηρεσίες της στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης και πλέον αναλαμβάνει το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του Αντιπροέδρου. Αλλά η εκπάγλου καλλονής (!) κ. Ζαβογιάννη, 33 ετών, εμφανίζεται ατρόμητη στην δουλειά και έχει εμπειρία από τη δημόσια υπηρεσία. Η ίδια υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κυριακάκη.

Η κ. Ζαβογιάννη μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι η συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα... μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ΄αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα».