Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊό – Στα “κόκκινα” από νέα κρούσματα και διασωληνωμένους σε ΜΕΘ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι ήθελε να αποδείξει ο Καμμένος, πετώντας με Χιουι στο σημείο συντριβής στο Σαραντάπορο;

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από την συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο, που έστειλε στο θάνατο 4 ανώτερους αξιωματικούς και ο ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε μια «ακατανόητη» ενέργεια πέταξε με ελικόπτερο ιδίου τύπου πάνω από το σημείο της συντριβής...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από την συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου τύπου Χιούι στο Σαραντάπορο, που έστειλε στο θάνατο 4 ανώτερους αξιωματικούς και ο ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε μια… περίεργη ενέργεια πέταξε με ελικόπτερο ιδίου τύπου πάνω από το σημείο της συντριβής.

Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όπου μίλησε στο προσωπικό ενώ το απόγευμα πήγε και στην κηδεία του υποστράτηγου Τζανιδάκη – ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων – στην Κρήτη.

Μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας βρισκόταν και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Πάντως, αν μη τι άλλο αυτή η επικοινωνιακή(;) ενέργεια του Π. Καμμένου προκαλεί αλγεινή εντύπωση και εύλογες απορίες ως προς τον στόχο της. Ίσως ήθελε να αποδείξει πως τα ελικόπτερα τύπου Χιούι, για τα οποία ασκήθηκαν σφοδρές κριτικές είναι απολύτως ασφαλή.

Καλλιάνος για τις πλημμύρες στην Εύβοια: Ποιος ήταν ο αρμόδιος Μετεωρολόγος που έδωσε αυτή τη λανθασμένη εκτίμηση στον υπουργό;
Στην Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές
Γιώργος Φραγγίδης: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ξεγέννησε την κόρη του- Η συγκίνησή του για τις δύο εγγονές του
Μητσοτάκης για την κριτική που δέχθηκε ο Χαρδαλιάς: Έχει την απόλυτη προσωπική μου στήριξη στον αγώνα που κάνει
Μπογδάνος: Η πιο έμπρακτα πατριωτική κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών δεν παρασύρεται από το συναίσθημα
Αντώναρος: Αναπαράγω τις δηλώσεις Τσίπρα, γιατί οι περισσότεροι ιστότοποι τις «θάβουν» στα χαμηλά