Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καρχιμάκης για επαναφορά δικαστικού ενσήμου: Η κυβέρνηση νομοθετεί και πάλι «νύχτα» για να ευνοήσει τους έχοντες και κατέχοντες

Στην επαναφορά του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου αναφέρεται με «αιχμηρό» σχόλιό του ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Όπως αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης, «η αδυναμία της Κυβέρνησης  να επεξεργαστεί και να εφαρμόσει ένα αποτελεσματικό σύστημα επιτάχυνσης και αποτελεσματικότητας της δικαιοσύνης, οδηγεί ακόμα μια φορά σε νομοθέτηση εις βάρος του Έλληνα πολίτη».

«Με διαδικασίες εξπρές και χωρίς καμία διαβούλευση ακόμα και με θεσμικούς φορείς, επιβάλλεται αιφνιδιαστικά η επαναφορά του δικαστικού ενσήμου σε αναγνωριστικές αγωγές και μάλιστα ακόμα και σε αυτές που έχουν ήδη κατατεθεί και εκκρεμούν ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων!», επισημαίνει το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, για να συμπληρώσει: «Φαίνεται πως η κυβέρνηση πάρα τις πομπώδεις διακηρύξεις της για νομιμότητα και εύρυθμη λειτουργία του Κράτους δείχνει πολύ νωρίτερα από ο, τι περιμέναμε το πραγματικό της πρόσωπο. Και αποδεικνύει ακόμα μια φορά  πως η μοναδική της πρόθεση είναι να καταστρατηγήσει παγιωμένες κατακτήσεις και δικαιώματα των αδύναμων  πολιτών, ευνοώντας και πάλι τους έχοντες και κατέχοντες».

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το σκίτσο της ΕΦ.ΣΥΝ. με τον Μητσοτάκη στη μηχανή των δολοφόνων προκαλεί αντιδράσεις
H (τυχαία) συνάντηση Παπανδρέου – Διαμαντοπούλου μετά από καιρό- Τι συζήτησαν
Η έκπληξη του Κωστή Χατζηδάκη για τα γενέθλια της συζύγου του (ΦΩΤΟ)
«Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού»: Ένταση σε εκπομπή με τον Άδωνι Γεωργιάδη
O Φουρθιώτης μήνυσε τον Βρούτση
Σε φαρμακείο μαζί με την κόρη του ο πρωθυπουργός για την προμήθεια self test (ΒΙΝΤΕΟ)