• Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου
  • 20:26

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Καστανίδης σε Δανέλλη: Δεν χρειάζεται να μας απειλείτε- Ουδείς μας υποχρεώνει στο ίδιο κόμμα

Τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης αναφορικά με το θέμα συνοχής που έθεσε για τη ψήφιση της συμφωνίας για το Σκοπιανό σχολίασε αιχμηρά ο πρώην υπουργός και στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χάρης Καστανίδης.

«Ο κ. Δανέλλης μας ενημερώνει, και πάλι, ότι οι δρόμοι μας στο Κίνημα Αλλαγής θα χωρίσουν,αν δεν ψηφίσει σύσσωμο  το Κίνημα τη συμφωνία με τα Σκόπια. Κύριε,δεν υπάρχει λόγος να μας απειλείτε,διότι,κοινή μεν πατρίδα μπορεί να έχουμε,αλλά ουδείς μας υποχρεώνει στο ίδιο κόμμα», σχολίασε ο κ. Καστανίδης μέσω του twitter.

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Δανέλλης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, είπε δήλωσε σαφώς ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία και πως το ίδιο θεωρεί βέβαιο για το κόμμα του, ενώ ανέφερε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί «διαφορετική στάση από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, είπε πως αν αυτό δεν συμβεί, αν δηλαδή η ΔΗΣΥ δεν στηρίξει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, τόνισε ότι το Ποτάμι θα πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή του για κοινή πορεία στο πλαίσιο του Κινήματος Αλλαγής.

Send this to a friend